cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-19-2021 01:45 PM)
101406 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
onurmp4
Active Level 4
Diğer
hocam sorun samsungda değil bende. ben hangi markanın telefon modelini alırsam o model güncelleme almıyor mi a3 aldım zamanında telefon çöktü poco x3 e geçtim geç verdi a34e gectim bu da gec verecek. benim yüzümden oluyor 😉👍
0 Likes
whelloa34
Active Level 7
Diğer
Yeter be samsung 
Yeter be samsung 
Vereceksen artık
Ver şunu samsung 
Yeter be samsung 
Yeter be samsung 
Ver artık 
Şu güncellemeyi samsung
A14Fans
Active Level 7
Diğer
Beklemekten Başka Bir Çaremiz Yok
Çaresizlik
whelloa34
Active Level 7
Diğer
Güzel olmuş ama demi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kesinlikle Kanka Artık Canımıza Tak etti 3 aydır bekliyorum😅
User0000025
Active Level 5
Diğer
Samsung türkiye yetkilileri yatıyor sanırım kaç aydır gelmediğine göre işinizi yapın gönderin güncellemeyi sorumsuzlar !!!!
mrt42
Active Level 3
Diğer
Sözde amiral gemisi s22 plus 30 bin tl aldım keşke iphone 13 alaydim çok pişmanım satarken para da etmiyor guncelleme beni soğuttu bu telefondan
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer

image

image
S22 PLUS VE S22 ULTRA BUGÜN YENİDEN TEST'E GİRDİ

MEHMET58
Active Level 10
Diğer
Bu kadar fazla teste girmesi cidden garip
Anonymous
Not applicable
Diğer
Dündü bu yeni DWK8 DEN DWL1 E DÖNDÜ BAŞA SARIP DURUYORLAR DEMEKKİ PROBLEM ÇOK ALANLARDA PROBLEMLİ ALDILAR