cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-19-2021 01:45 PM)
86012 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,934 Comments
MehmetYalcn
Expert Level 5
Diğer
Bence hiç bekleme akışına bırak 🤗
Diğer
Niye zamanı gelince güncellemeyi alacak umudun yok galibaaa
Diğer
Kardeşim farkındaysan 5G yazdim yani 4g nin gelmesi yakındır onu demek istedim ayrıca farkındayım şuan 5g kullanıma sunuluyor bu demektir ki 4g de gelmesi yakındır konunun takibiyim merak etme
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Kötü birşey demek istemedim kusura bakmayın bende aynı şeyi dedim zaten devamında, ayrıca 5G konusu ise 2023 deniyor ama ben 2023 de gelebileceğine inanmıyorum.
Diğer
Önemli değil hocam ama aslında 5G ile pek ilgilenmiyorum olsa da olur olmasada şuan kullandığım cihaz a32 4G o yüzden gelip gelmeyeceği beni pek bağlamıyor hepsi para tuzağı bu cihazların çoğu benim görüşüm bu 5g olunca uzaya mı cikicaz
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Knk 4.5G bile heryerde çekmiyor ki 😀 😂
Birde 5G için gerçekten çok geç kaldık.
Bide 5G geldiğine faturaları düşün 😀 😂

Tabii ki bencede çok önemi yok ama ülkece herşeyden geri kalıyoruz farkındaysan 🤦🏻
Diğer
Turkiyenin genetiginde var geç kalmaya bence çekme işi biraz da operatorlerle alakalı diye düşünüyorum güncellemeler bile en son Türkiye alıyor gerisini düşün yaniii
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Aynen yaaa, aslında çekimle ilgili çok sorun yaşamıyorum ama ilginç çekiyor ya yani bazen şehirde en çok çekmesi gereken yerde 3G ye inebiliyor, bazen çekmez dediğinde de tam çekebiliyor ilginç yani..

Millet okulda çevrimdışı kalırken bende 3-4 diş çekiyor yani bilmiyorum sınıfın büyük kısmında çekmiyor, ya aynı operatör ve Samsung kullanan arkadaşlarım da var onlarda da çekmeyebiliyor galiba şanslıyım 😂😂😀
onuraydin
Active Level 4
Diğer

A71 Android 12 güncellemesini bugün alır mı? Dağıtıma başlanmış 

Anonymous
Not applicable
Diğer
İyi bayramlar Merhaba.
Benim tahminim en geç 2 hafta sonra güncelleme cihazınıza gelir diye düşünüyorum inşallah.