Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 12-22-2023 07:00 PM)
311 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,920 Comments
ibocan
Active Level 5
Diğer
Bence güncelleme ertelenecek gibi görünüyor Afrika ülkeleri Android 14 güncellemesi almış cihazın üstüne Android 13 Kasım 2023 güvenlik yaması güncellemesi vermiş 1703257971627_1703257971613_0.jpg
0 Likes
Koctv
Active Level 9
Diğer
One ui 6 artık gelecek mi a 53 için 3 aydır bekliyoruz 
0 Likes
bагtu
Active Level 1
Diğer
One ui 6 gelmeden önce cihazı almıştım. Halen daha güncelleme gelmedi ama telefonuma (s23) geldi. Turkiyede s9 serisi tabletine one ui 6 güncellemesi alan var mı?
0 Likes
Ametss
Active Level 3
Diğer

A73 modeli android güncelleme ne durumda? Hangi ülkelerde verildi, hangisinde kullanılıyor. Ve bu cihaz ilk çıktığında neredeyse amiral gemisi dendi fakat şu hale bakın telefon yokmuş gibi davranılıyor. 

RBKヅ
Active Level 6
Diğer
İlk başta öyle olur zaten amiral gibi denir ama dün çıkmış cihaza beta sürüm verirler
Ametss
Active Level 3
Diğer
Üzücü açıkçası uzun yıllardır Samsung kullanıyorum A serisi özellikle çok memnunum severek ve çok isteyerek aldım A73 ama üzdüler bu konuda.
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
En son alacak modeliz.
Herkes aldı.
Ametss
Active Level 3
Diğer
Çok garip bir durum açıkçası ne zamandır bekliyoruz. Ama ortada hala bir güncelleme filan yok. Çok bir şey olacağından değil ama sonuçta bu cihazlara destek verileceği önemseneceği söyleniyor, bizde buna dayanarak alıyoruz.
RBKヅ
Active Level 6
Diğer
Amiral üretim olan cihazlar hariç, bütün ürünlerine baktım Samsung un işlemci batarya kamera vb en uygun dengeli toplanmış parçaların A73 cihazında olduğunu farkına vardım ve aldım, ilk aldığım da Expert RAW özellikli güncelleme aldı ama 1 yıl oldu ortada hiç bir şey yok.
Ametss
Active Level 3
Diğer
Telefon çok güzel kamera olsun ram, işlemci vs. Özellikle suya ve toza dayanıklı olması ve batarya filan çok iyi ama güncelleme almaması çok can sıkıcı.