cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 12-08-2023 10:03 PM)
217 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,929 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
CheckFirm'de sen mi keşfettin dostum?
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Diğer
evet Rusya da yeni sürüm yayınlandı şunu da belirteyim Rusya'da ki sürüm ile Türkiye'deki sürüm, Rusya'da yayınlanmadan önce aynı idi WK8. Belki bir ihtimal Türkiye cihazlarına da gelebilir.
Emir-S22
Expert Level 4
Diğer
S23 A54 A24 ve M14 aldı sadece şu an dahada beklemeye devam ederiz biz bu gidişle
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Diğer
edit
0 Likes
ltfakdmr
Active Level 3
Diğer
Herkese merhaba S22Ultra kullanıyorum henüz Android 14 güncellemesi gelmedi. Aranızda bu güncellemeye erişebilen oldu mu?
0 Likes
Onur38
Active Level 6
Diğer
10 ocağa kadar süresi var tahmini bu ayın sonuna doğru gelir test aşamasında hala
ltfakdmr
Active Level 3
Diğer
Teşekkürler
0 Likes
EgebeyS21FE
Active Level 3
Diğer

Selamlar beyler s21 fe one ui 6 yurt dışında başlamış güncellemeyi vermeye ama bizim türkiyeye niye gelmedi anlayamadım

MrMordred
Active Level 2
Diğer
Guncelleme ne zaman kullanıma sunulacak acaba??
Alpointernet
Expert Level 2
Diğer
Yabancılara geldi zaten. Türkiye'de yok.
0 Likes