cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 11-29-2023 01:32 AM)
295 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,916 Comments
NWill
Active Level 2
Diğer
Tam aradığım yorum😀👍
Ahmet_S23
Active Level 8
Diğer

gelir dostum olsa net tarihler zaten güncelmiyizde paylaşılır.  siteye girdin mi ? 

7 Aralık 2023 - 10 Ocak 2024  arası diyor   sürekli aynı şeyi yazmayın boşuna siteye bakınız
0 Likes
EnesTunaİren
Active Level 2
Diğer
15 inde çıkacak dediler 20 sinde sunmaya başladılar ama hala Türkiye ye bir adım atmış değiller ne zaman Türkiye pazarına sunacaklar bilen var mı
fenerist1907
Active Level 3
Diğer
boşuna bekliyoruz. her sene aynı muhabbeti yapıyoruz Samsung Türkiyeyi umursamıyor/önemsemiyor. yılbaşında gelir belki
EnesTunaİren
Active Level 2
Diğer
Biz boşuna mı bu kadar para döküyoruz resmen çöp o zaman kaldırıp atalım bu telefonları
Faal
Active Level 7
Diğer
7 Aralık - 10 ocak tarihleri arası dağıtılacakmış. Avrupa kore ve hindistan oysaki geçtiğimiz hafta aldı bu güncellemeyi
EnesTunaİren
Active Level 2
Diğer
Kafama koydum android 14 gelmeden satacam bu telefonu
fenerist1907
Active Level 3
Diğer
bu hafta bende değiştirecem telefonu. elden çıkarabikirsem bu lanet telefonu 14 plusa geçmeyi düşünüyorum. s22 sorunlu bir seri. arkasında duran yok
0 Likes
NWill
Active Level 2
Diğer
Kimi A serisine ait modele sürpriz olarak önce One UI 6 ve ardından Anroid 14 güncellemesi gelmişken, bu güncelleme gelemyen diğer cihazların kullanıcıları merakla beklemektedir...
İlk başta Kasım ayının sonuna geleceğine ait bilgiler bulunuyordu internette, ancak gelmedi...
guncelmiyiz.com 'da paylaştığı gibi 7 Aralık 2023- 10 Ocak 2024 tarihlerinde daha fazla gecikmeden gelir umarım...
0 Likes
efeakbogaaA34
Active Level 8
Diğer
Bugün de gelmedi 😄
0 Likes