Original topic:

ANDROİD 14 HABERLER & GÜNCELLEME TAKVİMİ

(Topic created on: 06-05-2023 09:22 PM)
362 Views
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Herkesin beklediği Android 14 güncellemesinin takvimi http://www.guncelmiyiz.com/ internet sitemizde yayınlanmıştır.

Cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, yeni güncelleme içeriklerini inceleyebileceğiniz ve  cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir .

5,920 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
A33 Bence Android 14 güncellemesini tahminim en geç 2024 yılı Ocak ayı içerisinde alır
Jiyan21
Active Level 1
Diğer
Yılın ilk aylarında 13. 1 i yaptığımda mayıs haziran gibi yayınlanacağını düşünmüştüm biraz daha bekleyeceğiz artık
AEFSANE
Expert Level 5
Diğer
A71 için de bekliyoruz
TheHeisenberg
Active Level 7
Diğer
A71 Android 14 almayacak
0 Likes
Diğer
Android 14 Eylül-Ekim aylarında yayınlanacak. Her cihaza dağıtılması ocak 2024 sonuna kadar devam eder
0 Likes
Jiyan21
Active Level 1
Diğer
Teşekkür ederim
0 Likes
xEkx
Active Level 6
Diğer

Yurtdisinda falan yayınlanmış ama Türkiye de neden sürekli geç geliyor veya hiç gelmiyor ?

0 Likes
MrUmut00
Active Level 1
Diğer

Merhaba. M12 modeline ne zaman güncelleme gelicek 2 ağustos 2022 de aldım. Aldığımdan beri bir kere bile güncelleme gelmedi. Yada bir ayar var benmi bilmiyorum

lokb
Active Level 7
Diğer
Google dan m12 tr güncellemelerine bakabilirsin sana gelmemişse samsungla iletişime geçebilirsin.
MrUmut00
Active Level 1
Diğer
baktıydım gelmesi gerekiyordu teşekkürler iletişime geçerim :)
0 Likes