User000001234
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Üniversite öğrencisiyim ve sorum şu;
M14 5G telefonum var 2 sene önce almıştım sizce hangisini yapmam daha rasyonellik taşır,
Not Alma Sebepli TAB S10FE almam yoksa Galaxy A36 5G almam,
Yaklaşık 1 haftadır Sürekli Tablet alasım geliyor fakat sonra vazgeçiyorum, diyorumki Defter'e yazarakta bu sorunu çözebilirim, Sadece Not almak için Tablet gerekiyor mu diye sürekli düşünüyorum, IPAD alicaktim ama kalem fiyati ve kendisi son 2 gunde 3 bin tl zamlandi, sonra Samsung S10FE dusundum onda kararsiz kaliyorum çok
7 Comments
Denizkerem98
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 11:34 AM in
Diğer
Bence telefon al çünkü hem güncel hemde güçlü bir telefon a36 bende kullanıyorum ve çok menünün ama sen bilirsin😊
Enes_S24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 11:42 AM in
Diğer
Telefonu nasıl kullandığına bağlı sadece sosyal medya ve günlük kullanım için m14 yeterli olur buna senin karar vermen lazım , üniversite okumuyorsan çok gerek yok ben üni de defter kullanıyorum hala
Azer50
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 12:16 PM in
Diğer
Bence tablet ❤
Afthen
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 12:23 PM in
Diğer
elindeki telefon fazlasıyla işini görecektir ve A36 alsan da heyecanı kısa sürer. tablet alırsan hem bir şeyler izleme deneyimi açısından hem işlemci açısından zaten upgrade oluyor ve not için de kolaylık sağlıyor, işini daha verimli hâle getirir. bana kalırsa seçimin tabletten yana olmalı.
Powersole
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 12:35 PM in
Diğer
Tablet al not almaya oyuna sosyal medyaya hepsi için kullanabilirsin hem de daha büyük ekran ve daha işlevsel olur. Elindeki telefon da daha 3-4 yıl gider batarya değişimiyle
User000001234
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 02:07 PM in
Diğer
Ipad'e dün zam yapıldı tam 3 bin tl olarak😂😂 Dün sipariş edecektim Ipad, Şok yaşadım sonra bugunde TAB S10Fe edecektim bir anda karar A36'ya döndü sonra ikisindende vazgeçtim gibi hala emin değilim sadece not almak için Tablet neden alıyorum diye sonuçta el yazısı makalelerde Daha Fazla Kalıcı Hafıza ve Daha Fazla etki ediyor bilişsel ve Kötü el yazım ile Notlara(Deftere hiç bakmamadan almayı düşünmüştüm ama şimdi emin değilim) çünkü kötü el yazısı sonrası notları okumak bilgiyi opsiyonel geri çağırma mekanizması kullanarak uzun süreli hafızada kalıyor
anilg22
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-17-2025 02:57 PM in
Diğer
Bence tablet al daha işlevsel üstelik pdf vs işini daha iyi görür ama bence s10 fe değil s10Fe Plus tercih et