cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A Serisi S Serisi Saçmalığı

(Topic created on: 10-26-2024 07:38 PM)
480 Views
Enraged
Active Level 7
Options
Diğer

Arkadaşlar, ne oluyor size? Bu tantana ne? A serisi de iyi, S serisi de iyi. Sırf kendinizi üstün göstereceksiniz diye yapmadığınız şey kalmıyor. A serisi fiyat-performans odaklı olduğu için tercih edilebilir; adam A serisi aldı diye fakir olmaz. Ben A03s, A23 ve A34 kullandım. A03s ne yalan söyleyeyim iyi değildi, zaten bir yıl sonra A23'e geçtim. Kasma ve donma yapmazdı, sadece zorladığımda olurdu. A34 ise fiyatı, bataryası, işlemcisi ve ekranıyla her konuda iyi, uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum.

Birine soruyorum, “Neden S serisini seviyorsun?” diye, “A serisi kullandım, kötüydü.” diyor. “Hangisini kullandın?” diye sorduğumda “A33, A53” diyor. Bunlar zaten iyi modeller değil; iyi bir A serisi, A34'ten başlıyor. Mesela adam çıkıp "A55, S23 Ultra'dan daha iyi" derse o zaman tartışmaya girersin. Ama boşu boşuna drama yapıyorsunuz. Bazı kişiler kavga ediyor, Tolga hocam da araya girip ayırmak zorunda kalıyor. Kusura bakmayın ama bu dramalarınızdan diğer üyeler ve moderatörler bıktı; toplu şekilde buradan atılmanız an meselesi.

A Serisi: Uygun fiyatlı, orta segment, iyi pil ömrü ve yeterli günlük performans sunar. Fiyat-performans odaklıdır.

S Serisi: Üst segment, premium tasarım, güçlü işlemci, üstün ekran ve kamera özellikleri sunar. En yeni teknolojileri barındırır.

18 Solutions

Accepted Solutions
Solution
anusername
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum. Çok haklısın.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Güzel bir konu olmuş dediklerine katılıyorum 👍 eline sağlık 😊

View solution in context

Solution
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Merhaba kardeşim;

Bu konuda sana hak veriyorum bu forum gereği dışından fazla konu geçiyor ve bu beni de rahatsız etmiyor değil yani ama bu konuda pek yapabilecek bişey yok maalesef 🙂

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aslında var ama o özellik gelmiyor maalesef

View solution in context

Solution
Diğer
Dediklerine katılıyorum böyle kavgalara hiç gerek yok.

View solution in context

Solution
Asamets
Active Level 3
Diğer
S serisi kullanıpda İETT otobüse binen ler var neyin zenginliği 😄

View solution in context

Solution
Diğer
Solution
VedatA545G
Expert Level 5
Diğer
Sonuna kadar haklısın kardeşim. Bende önceden samsung E5 samsung J5 prime samsung J7 prime kullandım 2021 de A51 kullandım 2023 de A54 aldım ve hala kullanıyorum. Birde A serisi S serisi kıyaslama yapanlar da var ve aşırı mantıksız geliyor bana ama A serisi kullanmak bu fakirlik olmuyor. Kendileri zengin gibi gösteren insanlar S serisi alınca bir hava atmaya çalışıyorlar. Gösteriş için S24 üm S23 üm var der gibi A serisi kötülemeye çalışıyorlar. Ee aldı da ne değişti? Telefon telefondur önemli olan özellikler değil. Hangisi telefonu beğeniyorsa onu alır. Ama sonra alır almaz şikayetçi oluyorlar. Sonra pişman oluyorlar

View solution in context

Solution
VedatA545G
Expert Level 5
Diğer
Solution
ᴰᵉⁿᶦᶻ
Active Level 10
Diğer
Kesinlikle haklısın böyle kavgalara gerek yok özellikle a54 ve a55e yapılıyor bu saldırılar

View solution in context

Solution
VedatA545G
Expert Level 5
Diğer
Ya sen bur sus ya sana birşey diyen yok. Ama merak etme yeni bir telefon aldığımda sana öyle bir hava atacağım ki sen o zaman göreceksin 😂👍

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Çok haklısın dediklerine katılıyorum. Bu tür tartışmaların nasıl oluyorda tanıdığımız sadece 2-3 kişi arasında çıkıyor anlamıyorum. Aylar önce bu tür gönderi paylaşıp bende bu sorunu çözmek istemiştim ama modlar sağ olsun gönderimi sildi. Sadece ben değil başka arkadaşlarımızda gönderi açtı bu sorunları düzeltmek için ama maalesef işe yaramıyor. Şuan hâlâda derim bu tür tartışmalar bitmeyecektir. Çünkü biz insanlara bir şeyleri anlatamıyoruz.

View solution in context

Solution
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
A32 4 yıl kullandım şu an babam kullanıyor herkes kötü diyip duruyordu kullanıcı bazlı sorunlar çoğu telefon gayette iyi hiç sorun yaşatmadı bana şu an s23 kullanuyorum yine bir sorunum yok

View solution in context

Solution
geceisigi
Active Level 7
Diğer
Haklısın bende a03s kullanıyorum gelen giden fakir diyor bana

View solution in context

Solution
VedatA545G
Expert Level 5
Diğer
Adam postu açmış ve aşırı komik. Cidden takmış olayı da hemen yanlış anladı S23U vardı bir tane daha almak istiyormuş S23U o da beni kıskandığımı düşünmüş öyle birşey yok sadece bana saçma geldi o kadar yurtdışından ucuz olunca oradan alıyor ama Türkiye de pahalı olunca almıyor onu dedim o da olayı bana çattı işte 😂

View solution in context

Solution
Diğer

Evet bende 2 tarafı sinir ediyorum ve a ile s serisi 2 si de çöp diyorum ☠️ hadi hodri meydan

View solution in context

Solution
erdempn
Active Level 5
Diğer
Saçmalık gerçekten...

View solution in context

Solution
thracianS24fe
Active Level 10
Diğer
Son derece yerinde ve güzel bir yazı olmuş tebrik ederim kardeşim böyle bir konu açtığın için 👍

View solution in context

26 Comments
Solution
anusername
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum. Çok haklısın.
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Güzel bir konu olmuş dediklerine katılıyorum 👍 eline sağlık 😊
Solution
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Diğer
Merhaba kardeşim;

Bu konuda sana hak veriyorum bu forum gereği dışından fazla konu geçiyor ve bu beni de rahatsız etmiyor değil yani ama bu konuda pek yapabilecek bişey yok maalesef 🙂
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aslında var ama o özellik gelmiyor maalesef
Solution
Diğer
😂😂
Solution
VedatA545G
Expert Level 5
Diğer
🤑🤑
Solution
Diğer
Dediklerine katılıyorum böyle kavgalara hiç gerek yok.
Solution
Asamets
Active Level 3
Diğer
S serisi kullanıpda İETT otobüse binen ler var neyin zenginliği 😄
Enraged
Active Level 7
Diğer
Tabi canım orası ayrı konu 😂