cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A 51 Parmak izi kaydedemiyorum

(Topic created on: 08-04-2023 10:55 PM)
240 Views
zaboon
Active Level 1
Options
Diğer

Parmak izi kaydederken nedense hep %20 den sonra parmak izi tanımlaması yapılamadı dairenin tam ortasına bastığınızdan emin olun falan diye uyarı veriyor. Uyarıda denildiği gibi telenfondaki ekran koruyucuyu çıkardım ona rağmen yine aynı sorun var. Sanırım yeni bir güncelleme gelmiş çünkü arayüzü falan da değişmiş. Bu sorunla karşılaşan başkaları da var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Telefonunuzdaki size lazım olacak tüm herşeyinizi, rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartın ve Samsung yetkili servisine gidip cihazınıza bakım onarım yaptırın. Sorununuz düzelecektir.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
0 Likes
zaboon
Active Level 1
Diğer
Cevabınız için teşekkür ederim ancak şuan telefonumu sıfırlamak istemiyorum.
zaboon
Active Level 1
Diğer
Telefonuma her hangi bir güncelleme gelmemiş şuan. Telefon tanılamasında parmak izi sensörü kontrolü yapamıyorum çünkü yapabilmem için önceden bir parmak izi kayıtlı olması gerekli diyor ama daha henüz hiç bir kayıtlı parmak izi yok. Bu sorun nedeniyle de ekleyemiyorum zaten. Ekran koruyucuyu da sırf bu sorun için çıkarıp denedim yine olmadı malesef.
0 Likes
Solution
Diğer
Telefonunuzdaki size lazım olacak tüm herşeyinizi, rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartın ve Samsung yetkili servisine gidip cihazınıza bakım onarım yaptırın. Sorununuz düzelecektir.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes
zaboon
Active Level 1
Diğer
Tamam ozaman teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Parmağında veya ekranda toz,nem,ıslaklık vb.olmadıgından emin olun.
0 Likes