Original topic:

5G hakkındaki yanlış bilgilendirmelerin düzeltilmiş hali

(Topic created on: 03-28-2026 03:03 AM)
432 Views
Mert_Oguz_9089
Active Level 6
Options
Diğer

Hiçbir ücret ek ücret yansıtılmayacak paketinizin fiyatları artmayacak sadece taahhütü biten müşteriye yüksek fiyat çıkabilir buda her zaman olan bir durum yeni birşey değil başka operatöre geçiş yaparsınız. paketiniz ne olursa olsun 5G kullanabileceksiniz. önemli olan telefon + simkart + yaşadığınız bölgede 5G'nin erişime açılması.

Ayrıca 5G ile gelecek olan VoNR özelliğinede değinelim biraz VoNR yaptığınız telefon aramalarına daha hızlı bağlanmayı,aramadayken oyun oynamak,herhangi bir dosya yada uygulama yüklemeyi,aramadayken ses kalitesini çok yüksek seviyeye çıkarmaya ve 5G'den 4.5G'ye düşmeyi engellemeye çalışması ile hem pil tasarrufu hemde bağlantı kopmasını en aza indirecek.

13 Comments
GaMeKing44
Active Level 6
Diğer
Ayrıca yeni sim olacakmış bilgin olsun
0 Likes
Diğer
4.5G destekleyen sim kartlar oluyor ama çok eski 3G falan olan sim kartlar olmuyor yani 4.5G destekli sim kartın varsa değişmene gerek yok
0 Likes
GaMeKing44
Active Level 6
Diğer
Müşteri hizmetleri aradım yeni sim olacak dedi düzgün hızda çalışmamasının sebebi olabilir
0 Likes
Diğer
Kral benimde bir akrabam Tokat Türk Telekom müdürlüğünün müdürü 4.5G destekli sim kart oluyor dediler büyük ihtimalle para koparmak için demişlerdir
0 Likes
GaMeKing44
Active Level 6
Diğer
Ücretsiz veriyorlar dedi
0 Likes
Diğer
Ücretsiz vermezler kral zamanında bende bu işi yaptım ücretsiz eskiden sim kart hasar alınca veriliyordu ama şimdi yedek sim adı altında veriliyor fiyatını tam hatırlamıyorum ama pahalı
0 Likes
GaMeKing44
Active Level 6
Diğer
Sim kartım bi çekiyor bi çekmiyor sebebi bu olabilir 1 aydır bu sorunu yaşamaya başladım
0 Likes
GaMeKing44
Active Level 6
Diğer
Noktadan öğrenirim yakın bana
0 Likes
Diğer
Ona bayide baktır hasarlı ise belki ücretsiz verebilirler
Ama benimde sim kart üst köşeden kırılmıştı yedek sim verdiler sağlam para ödemiştim o zaman
0 Likes