cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4 yıllık serüven

(Topic created on: 10-13-2024 05:49 PM)
276 Views
Neutrava
Active Level 6
Options
Diğer

image
Sol taraf mevcut ve en son kullandığım modeller.
Sağ taraf ise A30sden itibaren kullandığım modeller.
(W4'ün kutusunu bulamadım)

2016 ve 2020 yılları arasında, J7 Duo modeli ile ilk akıllı telefonuma kavuşmuştum. Ancak, J7 Duo o dönemde eksik kalan bir modeldi ve yalnızca 1-2 tane güncelleme almıştı. Yine de, benim için önemli bir başlangıçtı. 2020 yılının Mart ayında ise, büyük bir değişimle A30s modeline geçiş yaptım. Bu geçiş, doğum günümde annemin bana güzel bir hediyesi olmuştu. Android 6’dan Android 9’a geçtiğimde adeta bir çağ atlamıştım. 16GB’lık sınırlı depolama alanından, 64GB'lık devasa bir depolama alanına geçmek benim için büyük bir rahatlama olmuştu. Ayrıca, düşük çözünürlüklü tek kameradan daha gelişmiş ve üçlü kamera sistemine geçiş yapmak da heyecan vericiydi. Artık telefonum donmadan, kasmadan çalışıyor, oyun oynayabiliyor ve rahatça mesaj atabiliyordum.

2 yıl boyunca A30s ile çok güzel ve neşeli zamanlar geçirdim. Ancak, teknoloji hızla gelişiyordu ve yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. A30s, benim için gerçekten eşsiz bir cihazdı çünkü Android deneyimini en iyi şekilde yaşadığım ilk cihazdı. Ancak, ne yazık ki 64GB depolama ve 4GB RAM, 2022 yılına geldiğimizde benim ihtiyaçlarımı karşılayamaz hale gelmişti. Kamerası artık beni tatmin etmiyordu ve cihazın güncelleme desteği de sona ermişti.

2022 yılının ortalarında, taksitle A32 modeline geçiş yaptım. 128GB depolama ve 6GB RAM ile yeni bir çağ daha açılmıştı. Ayrıca, Android 11 yüzünden deneyimleyemediğim renk paleti özelliğini de bu cihazla deneyimleme fırsatı buldum. A32, teknik olarak çok uzun süre yoldaşlık yapmadı, ama yine de bana güzel bir fotoğraf serüveni yaşattı. Bazı oyunlarda da birebir kurtarıcı rolünü üstlendi. Yaklaşık 1,5 yıl geçtikten sonra, annemin telefon ihtiyacı ortaya çıkınca, ben de 2023 yılının Aralık ayında A34 modeli ile tanıştım. 128GB depolama, 8GB RAM ve 5 yıl boyunca güncelleme alacak olması beni fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Orta segment olmasına rağmen, bana üst segment bir deneyim yaşatan bir telefondu. Kamerası, özellikleri, oyun performansı ve daha birçok özelliğini severek kullandım ve hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. İlk kez 120Hz yenileme hızını kullanabildiğimi gördüğümde de gerçekten çok mutlu oldum.

Aradan geçen 10 büyük ayın ardından, nihayet büyük bir fırsat elime geçti ve S24+ modeline sahip oldum. Belki de hayatım boyunca asla sahip olamayacağımı düşündüğüm o duyguya nihayet kavuşmuştum. Kamerası, özellikleri ve performansı, henüz yeni olmasına rağmen beni büyüledi. Bu konuda daha ayrıntılı bir deneyim yazısı yazmayı da planlıyorum.

Saatlerden de bahsetmem gerekirse, 2022 yılında W4 ile tanıştım. A32'den A34'e kadar, hatta şimdi S24+'da da kullandığım üç nesillik bir saat oldu benim için. Ancak bugün, W6 modeline geçtim. Özellikle batarya konusunda büyük bir değişim olduğunu görmek beni sevindirdi. Uzun süreli kullanımda bu farkı daha net hissedeceğimi düşünüyorum.

Kulaklıklar konusunda da B2 ve B2 Pro gerçekten kullandığım en iyi kulaklıklardı. Muhtemelen B2 Pro, bir süre daha bana eşlik edecek. Bu yüzden bu konuda pek fazla ekleyecek bir şeyim yok.

Sözün sonuna gelirsem; Samsung’u tuşlu telefonlarından beri takip eden biri olarak, her cihazında ayrı bir sevinç yaşadım ve hiçbiri beni hayal kırıklığına uğratmadı. A32 ve A30s, hala kullanabileceğim durumda olan cihazlar ve bana güzel anılar bıraktılar. Umarım S24+ ve W6 da bu süreçte aynı stabiliteyi korur ve beni uzun süre memnun eder.
7 Comments
Diğer
A34 2023 te tanıtıldı? Siz 2022de aldim diyorsunuz
Neutrava
Active Level 6
Diğer
Evet dalgınlığıma gelmiş düzeltmeniz için teşekkür ederim
0 Likes
Diğer

A32 kasmasa güzel tel aslında

Neutrava
Active Level 6
Diğer
Annem benden sonra kullanmaya devam etti ve yoğun kullanımda bile onu idare etmişti ama haklısınız kasma sorunu var.
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 4
Diğer
Güzel yazmışsın ❤
Neutrava
Active Level 6
Diğer
Teşekkür ederim ❤
ŞeyhmusA137F
Active Level 8
Diğer