cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

268. Gönderiye Özel: Samsung'un üvey evlat denecek cihazları Part 2

(Topic created on: 05-13-2022 10:39 PM)
1339 Views
ÖmerA54A51S9FE
Expert Level 5
Options
Diğer

Selam arkadaşlar normalde aslında bu konu 1 sene önceki aşağıda linki olan part 1'inin devamı olarak daha erken gelmeliydi ama bir türlü zaman bulamadığım için bugüne kısmet oldu.

Evet lafı çok uzatmadan Reality Show tarzı konumuza geçelim. 

1-) Galaxy A32
- Benim sorunum ne, neden OIS'im yok? Ve neden 12 alacaklarda hazirana kadar uzatılıyorum A22'ye mayıs değmişken? 

A22 ve A52'nin ,iki OIS'li cihazın, arasında neden OIS'e sahip değil A32. + A22 için kesin mayısta 12 alaca, denirken A32 neden mayıs haziran?

Galaxy A51

- Neden ben kurumsal model değilim anne? Neden benim şarjım diğer 4000 mAh bataryalılar gibi iyi gitmiyor?

A50 ve A52 kurumsalken arada bunun kurumsal olmaması ve giriş seviye cihazların bile bunu pilde tokatlaması adil değil. 

3-) Galaxy Tab S7 FE LTE

- Neden kardeşim benden daha güçlü biz ikiz değil miyiz diğer tabletler gibi?

S7 FE Wi-Fi'dan daha düşük işlemciye sahip olması adalet değil. İkisi aynı donanımda olmalıydı. 

4-) Galaxy Tab S6 Lite 2022 Edition

- Ben neden yapıldım? Beni kimse almayacak ki.

S7 FE ile aynı fiyatta olacağı ve S7 FE daha iyi olacağı için S6 Lite 2022 modeli kim alacak? Üstelik neredeyse S6 Lite 2020 ile aynı. 

5-) Galaxy S22

- Ben neden atalarım ile bir araya gelirken onlar kadar enerjik olamıyorum? 

3700 mAh pil S22 için az.

6-) Galaxy A22

- A20 ile buluştuk o televizyona kendini yansıtıp film açtı ama ben yapamadım. 

Smart View'in A22'de olmaması çok mantıksız. Üstelik atalarının tamamı sahipken.

7-) Galaxy A02

- Ben neden sürekli yorgunum ve sevilmiyorum.

A02'nin işlemci gücünün A01'den bile kötü olmasını anlamak çok zor. Neden böyle olur ki?

8-) Galaxy A52 

- A51'le kameraları karıştırıyoruz ama o video esnasında arka ve ön arasında geçiş yaparak beni zortlattı.

A52'de kamerw değiştirme olmaması çok saçma.

9-) Galaxy S20 FE, S10 Lite, Note 10 Lite ve S21 FE (Sonuncudan tam emin değilim) 

- Biz üvey miyiz baba? Neden biz amiral olduğumuz halde HDR'ımızı manuel ayarlayamayarak orta segment muhamelesi görüyoruz? 

Bu cihazların Manuel HDR hakkı bence.

10-) Galaxy A72 ve A73

- Neden kimse bizi almıyor? 

Bu iki cihazın amiral seviyesinde pahalı olması kullanıcıyı varsa amirale yoksa düşük model ya da başka markaya itiyor. Bu saçma hem de çok. 

11-) S10, Note 10 serileri, A51 ve Tab S6 Lite 

Ekstra karartmamız nerde. Hakkımızı istiyoruz. 

Bu cihazların özellikle ekstra karartma alma hakları olduğunu düşünüyorum. 

12-) Galaxy A02, A02s, A12 ve M12

- Bizim Android 13'ümüz nerde? 2021 modeli olduğumuz halde neden 12 bize son?

Bu cihazlar Android 11 ile çıkmalıydı ve A02 daha donanımlı olmalıydı 

13-) Galaxy A03s, A03

- Neden A13 12 ile geldi ve biz 11 ile geldik?

12 ile gelmesi gereken 2 cihaz bence.

14-) Galaxy Tab A8 2022

- Neden ben 12 ile gelmedim ve neden Tab A7 benden önce 12 alacak?

Bu cihazın hakkı çok yeniyor valla.

15-) Galaxy S21 FE

- Neden ben bazı ülkelerde 11 ile, bazılarında ise 12 ile çıktığım için 14'te mi 15'te mi bileceğim belirsiz.

12 çıktığı yerlerde de B majör çıktığı için 14 ile bitmesi baya muhtemel. Lütfen bu cihaza bir çözüm bulun.

16-) Galaxy Fit2

- Niye ben çok gec güncelleme aliyorum, hala serimin son modeliyim. Gereken ilgiyi görmüyorum. 

Fit2 bence daha **bleep** aralıklarla güncelleme almalı. Güncelleme vermeyecekseniz de Fit3'ü çıkarın. 

17-) Galaxy Buds+

- Neden ben benden daha kötü olduğu halde Buds Live kadar ilgi görmüyorum. Neden Anc sahibi değilim, neden 36p derece ses almadım ve neden hala PC için Buds uygulamasında desteğim yok?

Hadi anc olayına bir şey yapılamaz ama lütfen bu kulaklığa 360 sesi verin ve PC için Buds uygulamasına bir ayar çekin. 

18-) Galaxy A33

- Ben Always On Display istemiştim sadece, önceki 5 nesilimde sabit olan bir özelliği.

A33'e AOD verilmeli ve ayrıca bugün bir videoda pilinin berbat gittiğine şahit oldum ,5000 mAh bataryada 3s 23 dk ekran süresi ile, bu sorunu da düzeltin. 

19-) Galaxy S21 ve S21+ 

Neden cam değiliz?

Bu tslefonlar p lastik olmamalıydı.

20-) Galaxy Tab S5e

- Neden ben Android 12 almadım? Oysaki S10'larla tanıtıldım onlar 12 aldı.

S5e 12 almalıydı bence.

Eveeeett arkadaşlar. Çoğu cihaz ile sohbet havasında yürüttüğüm Ömer İle Umudun Olsun'da bugünkü bölümün sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umarız şikayetlerimiz dikkate alınır ve sonrasında daha dikkatli davranılır diyerek programı kapatıp iyi akşamlar diliyorum. 
30 Comments
KULLANICI324
Active Level 9
Diğer
Bende a03s var 12 a02 alıyor şansa bak
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aleykümselam.
Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıkları bulunabilir.
Diğer
Alakası yok bu arada ve aynı zamanda üst modelde olmayıp alt modelde olma durumundan bahsediyorum bu sence normal mi?
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Çok iyi olmuş Part 3 devam 👍🏻
Diğer
Teşekkürler. İşleyecek biraz daha cihaz bulur bulmaz part 3 gelecek. Bunları bile 20'ye kıt kanaat tamamladım valla.
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Kolay değil her telfon için ayrı ayrı cevap bulmak
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
A22 de smart view cidden yokmu, yuh 😳
Neden yokki 😳

A32 nin Android 12 şeyinden de bahsedebilirdin bence ilk yükseltmesi olmasına rağmen alacağı zamana bakar mısın 🤦🏻
Diğer
Valla yok.

Hemen ekliyorum.
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
Çok saçma ama ekran yansıtma yapılamıyor mu yani?

Ya benim telefonda bile varr 😂😂😀