Original topic:

2026 Ağustos 50 k fiyata telefon önerisi

(Topic created on: 11-21-2025 08:28 PM)
669 Views
GÜNcelleme9372
Active Level 4
Options
Diğer

2 marka var 2 sinden birini istiyorum düz s26 yada s26 pro apple tarafında düz 15 iki cihazda depolama 256 olması lazım başka marka var mı aklınızda birazdaha ucuz olursa kulaklık yada saat alabilirim başka markalardan öneriniz var mı?

Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım. Bu arada tekrar belirtmek istiyorum: S26 serisinin bu fiyatlarla geleceğini hiç sanmıyorum.
0 Likes
Diğer
Sence kaça gelir 60 k ya kadar zorlarım
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben 65.000 civarı bir fiyatla geleceğini düşünüyorum; genel olarak 60’tan aşağı gelmez, özellikle Pro model.
0 Likes
Diğer
Şu telefonu almamamdaki tek amaç işlemci çok iyi ya abi 4.89 ghz değeri nedir ya baya hızlı olacak telefon herhalde 3 4 saniyede açılır ileride telefon tuşuna bastığımız an açılır herhalde ful kapalıyken 2.özellik 2 nm baya iyi 3.one ui 8.5 ile çıkacak a serisi 2026 sonuna anca gelir herhalde daha one ui 8 almayan cihaz var bakalım one ui 8.5 nasil olacak güzel diyorlar ama inş öyle olur kamerada biraz ümitliyim birazdaha iyi olursa mük olur
Anonymous
Not applicable
Diğer
İşlemci konusunda S25 modeli de dehşet ve S26 serisinde öyle; aman aman bir değişiklik beklemiyorum doğrusu. O yüzden isterseniz eğer, S25 modeline de bakabilirsiniz. Dediğim gibi, onun da işlemcisi aşırı güçlü. Bunun dışında 8.5’te gerçekten güzel özellikler geliyor; 8.0 biraz boş bir güncelleme idi malumunuz, ama 8.5 öyle olmayacak gibi görünüyor. S26 serisi de direkt kutudan 8.5 ile çıkar diye düşünüyorum.
0 Likes
Diğer
İşlemci konusunda exynos 2600 da 3.8 ghz olur diyor bu ne abi chathpte böyle diyor gemini en az 4.70 olur diyordu 3.8 olursa düz s25 alırım bu ne ya
Diğer
Yorumun sürekli siliniyor epeyde bile 3.8 diyor ghz degerine
Diğer
Böyle 3.8 ghz diyor epey bile1763750806695.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
İlginç; internette 4.20 GHz olarak geçiyor. Belki yanlış bir bilgi olabilir; epeyde bazen yanlış bilgi girebiliyor.
0 Likes
ys_dag
Active Level 7
Diğer
s26 pro olarakmı çıkcak