Original topic:

2026 Ağustos 50 k fiyata telefon önerisi

(Topic created on: 11-21-2025 08:28 PM)
475 Views
GÜNcelleme9372
Active Level 4
Options
Diğer

2 marka var 2 sinden birini istiyorum düz s26 yada s26 pro apple tarafında düz 15 iki cihazda depolama 256 olması lazım başka marka var mı aklınızda birazdaha ucuz olursa kulaklık yada saat alabilirim başka markalardan öneriniz var mı?

24 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Öncelikle, hiçbir şekilde düz model iPhone’lar alınmaz. Bir de S26 ve iPhone 15’ten bahsediyorsunuz; ikisi kıyaslanamaz bile. Ayrıca şunu da söyleyeyim, S26 Pro’nun bu fiyatlarla geleceğini pek sanmıyorum. Yine de soruya cevap vermek gerekirse, tartışmasız S26 Pro. Yani buna iPhone cevabını veren bil ki "fanboydur" .

Ve zaten S26, çok daha sonra çıkmış bir model; doğal olarak S26 daha iyi. 15’i niye söylediniz anlamadım; tabii bu fiyatlarda bulunan belki de en iyi iPhone diye. Ama dediğim gibi, alınmaz; onun yerine çok daha iyi Android cihazlar var.
Diğer
Düz s26 veya s26 pro hangi işlemci ile gelecek benim icin işlemci baya önemli oyun oynayan çok birisiyim soğutması olacak şeyi olacak benim icin ısısı 40 in üzerine çıkmayacak düz s26 exynos 2600 ile mi yoksa snapdrogon mu birde Ghz değeri kaç olur reis düz s25 4.47 ghz s26 kaç olur
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yüksek ihtimalle, ultra model hariç S26 serisi Exynos 2600 ile gelecek. Açıkçası GHz değerini bilmiyorum, fakat internette biraz araştırma ile öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu işlemci hakkında yorum yapmak gerekirse, gerçekten çok güçlü bir işlemci geliyor gibi. Tabii bunun yanında verimliliği nasıl olacak, ona artık çıkınca bakacağız. Soğutma olarak da S26 Pro, daha büyük bir telefon olduğu için yüksek ihtimalle düz modelden ve bir önceki nesile göre biraz daha büyük bir soğutma ile gelir.
0 Likes
Diğer
Üfff eğer exynos 2600 ile gelirse düz s26 gemini pro sordum birde önceki modelle kıyaslama yaptım exynos 2600 ün en düşük ghz değeri 4.55 diyor en fazla ise 4.89 diyor umarım böyle 4.70 ghz değeri falan olur çünkü a19 pro yu baya geride bırakacakmiş çok lu çekirdekte zaten s25 serisi bile a19 pro yu geçiyordu Samsung s26 serisinde devrim yaratacak valla
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bakalım, şu verimlilik işini de tuttururlarsa tadından yenmez; umarız sorunsuz bir Exynos işlemci olur.
0 Likes
Diğer
Hadi inşAllah ya şu telefon için çalışacağım yaz ayında ful aklımdan s25 fe de geçti ama s26 serisi beni çok umitlendiriyot
Diğer
Yorumun silinmiş reis
Anonymous
Not applicable
Diğer
Fakat sanırım 2 nm bir işlemci gelecek; o yüzden verimlilik konusunda ümitliyim bu işlemciden.
0 Likes
Diğer
Evet bu yüzden almak istiyorum işte