Resolved! Solved

Original topic:

10K Tl telefon önerisi

(Topic created on: 07-11-2024 11:23 AM)
2678 Views
Kerem8
Active Level 5
Options
Diğer

Dostlar selamlar. M13den kurtuluyorum 1 ay sonra . 10k tl ye ne önerebilirsiniz? Ben note 12 , m34 , a25 , realme 9 pro arasında kaldım. Benim için güncelleme, batarya ve performans önemli . Kamera berbat olsana önemli değil benim için. Ne önerirsiniz? Objektif olursanız sevinirim

Resolved!
73 Comments
Kerem8
Active Level 5
Diğer
Tamamdır çok teşekkürler bu sıralamaya göre hareket edeceğim. İyi ki foruma bu konuyu sormuşum. Gözüm açıldı realme ye bu parayı vermekse bu cihazları almak çok daha mantıklı. Android 18 in adı bile insanı heyecanlandırıyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ama bı yanlisin var dur
Anonymous
Not applicable
Diğer
Android 18 i sadece a25 alacak ötekiler almaz
Kerem8
Active Level 5
Diğer
Dediğiniz doğru şuan ben a15 a25 m34 a34 ü listeme kattım. A25 ve a15 android 18 i , m34 ve a34 android 17 yi alıyor. Dediğiniz doğru pardon . Ama yinede bu değerlerde gayet iyi . Şuan ilk tercihim a25 olacağı için öyle yazmışım hocam. Ama kampanya devam ederse tabii ki a34 daha mantıklı olur
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle işlemcisi daha iyi çünkü onun a34 dün
Anonymous
Not applicable
Diğer
A15 alma kardeşim aman diyeyim yazık olur Parana 90 Hz o 120 Hz al almışken bir kere Alıcan
Kerem8
Active Level 5
Diğer
Doğrudur hocam o fiyata 90 hz absürt kaçıyor fakat listeme ekleme sebebim olurda para yetişmez o zaman son çare olarak alacağım cihaz olur diye listeme kattım. Oncekinde de dediğim gibi şuan ilk tercihim a25 ya da a34 olacak .
Anonymous
Not applicable
Diğer
👍 o son çare olmalı m34 bile olmassa onu al
Kerem8
Active Level 5
Diğer
Aynen öyle o amaçlı listeme katmıştım a15 i . Tekrardan çok teşekkürler cihaz seçmemde çok yardımınız bulundu. Diğer arkadaşlara da teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim kardeşim benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ediyorum güle güle kullanın 👍😊🙏