cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

1 Ay SM Ve 1 Ay Apple Kullanmak

(Topic created on: 3 weeks ago)
186 Views
OperatorKaptan
Active Level 5
Options
Diğer
Onur abimiz çerezlik bir video atmış izlemeyenler izlesin.

[ (Topluluk ihlali yedim:(( 
 (YT/video bağlantısı) ]

SM ile Apple arasındaki bazı temel farklar

Sende kanala abone ol.

YT/[ (Topluluk ihlali:(( ]

Apple ve SM arasındaki farkları kıyaslayarak yapıyor ama bunun gibi normal kullanım değil çekim ve sosyal medya kullanıcısı olduğu için bu adam iphon 'u desteklesede diğer yandan SM kullanmak daha doğru olabilir. Yani hiçbir yorum TARAFSIZ değil. Tarafsız olamaz zaten çünkü ikiside farklı şekillerde kullanılır.

34 Comments
GLX120
Active Level 7
Diğer
Dün izledim ancak samsungun birçok özellik ve ayarından bi haber kendileri
GLX120
Active Level 7
Diğer
Samsung'da soldan sağa kaydırınca haberler açılıyor ucuz telefon özelliği diyor halbuki hem işlevsel hem özelleştirilebilir hemde kapatılabilir
Diğer
kaydırınca verdiği fps hissi biraz kötü gibi ve tarayıcı gibi falan.
0 Likes
GLX120
Active Level 7
Diğer
Bunlar normal çünkü arka planda kapalı olan bir uygulamayı sola kaydırınca direk açıyor o yüzden ilk açılışta kasıyor gibi olabilir ama ondan sonra düzeliyor.
Ayrıca tarayıcı gibi olmasi daha iyi oradan bir habere tıkladın yeterli bilgi yok arama kısmından başka haber sitelerine de bakabilirsin
Diğer
yine senin dediğin doğru gibi. katılıyorum.
GLX120
Active Level 7
Diğer
Ya samsung'da bir sürü işlevsel özellik ve uygulama var adam gitmiş yok instagramda video izlerken biri 30 fps diğer 60 fps bu samsung'un sorunu değil ki instagramın sorunu gelmiş samsung'a sallamış, bir de diyorki samsung daha doğru renkler gösteriyor ve bataryası daha uzun gidiyor ona rağmen ben iphone'u seçerim çünkü iphone'la atılan fotoğraflar daha iyi hissettiriyor diyor klasik apple fanı
Diğer
demekki onu destekleyenlerin çoğu apple fanı olduğu için başka ne yapsın adam. instagramda ne anlaşmışlarsa 30 fps vermiş. doğru ama o sağdan sola kaydırma özelliği iyi olmamış. ben fazla pil tüketmesin diye kullanmıyorum. fazla oyun oynarım.
GLX120
Active Level 7
Diğer
Ya zaten mesele o değil ister kullan ister kullanma ama adam samsung kullanmayı bilmiyor gidip apple'ı övüyor ayrıca kitlesi istediği kadar apple fanı olsun video'da tarafsızım diyor
Diğer
adam alışık olduğu şeyleri soylüyor. zaten pek kullanmayı bilmiyorum diyor ama adam bence doğru diyor şu konuda; onun gibi çalışanlar iphone ama normal kullanım SM yani bencede doğru iphone la her şeyi yapamazsın ama SM her şeyi yapar.