cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🔥✨️One UI 7 ikonları yine değişti! ✨️🔥 Neredeyse hepsi❗️

(Topic created on: 10-17-2024 08:22 AM)
419 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Diğer

image

●●●
Güvenilir kaynak IceUniverse'ün söylediğine göre Samsung, daha önce sızdırılan neredeyse tüm ikonları baştan tasarlamış!
●●●

image

●●●
Ayrıca söylediğine göre daha önce değiştiğini gördüğümüz galeri ikonu yine değişip, esin kaynağından vazgeçmiş olacak ki klasik One UI galeri ikonuna benzer, kızıl yoğunluklu bir renge sahip olacakmış.
●●●

️Sızıntıların ardından kullanıcıların bir çoğundan gelen olumsuz yorumlar Samsung tarafından dinlenmiş olacak ki böyle bir karar almışlar.

🤔 Gerek bu durum gerek Samsung'un bu güncellemeyi kullanıcıların yıllar boyu gelen isteklerine göre şekillendirmesi Samsung'un kullanıcıların fikirlerini önemsediği dönemin geri geldiğinin bir işareti olabilir mi? 🤔

8 Comments
Diğer
Evet bende nerdeyse hergün araştırıyorum sadece şunu söylemeliyim ki ONE UI 7 PERFECT 👌 olucak, Arkanıza yaslanın ve bunu seyretmenin keyfini çıkarın 🔥 🔥
Diğer
Çok iyi bir karar samsungun en azından bu tür konularda kullanıcılarını dinlemeleri çok güzel 😊
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Bence artık köklü bir değişiklik olma zamanı geldi
JustListen
Active Level 6
Diğer
Gelsin artık nolur 😭
kafkef
Active Level 7
Diğer
Şu hâlleri güzel bence, notlardaki n harfini kaldırıp telefon simgesini biraz küçültürlerse gayet iyi1729147645818.jpg
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Telefon simgesi zaten normalde o kadar büyük değil ikon paketinden kaynaklı bir sorun olmuş. Artık daha mı güzel daha mı kötü zaman gösterecek.
kafkef
Active Level 7
Diğer
Bende öyle düşünüyorum ama eskisine göre normalde de büyük geldi gözüme
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bu haberi sabah erken saatlerde okumuştum ama IceUniverse'ün galeri ikonunun kırmızıya hakim olduğu yorumunu görmemiştim. Samsung'un kullanıcılarının geri bildirimlerini dinlemeleri güzel bir şey.