cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🔥✨️One UI 7 ikonları yine değişti! ✨️🔥 Neredeyse hepsi❗️

(Topic created on: 10-17-2024 08:22 AM)
427 Views
yns21fe
Expert Level 2
Options
Diğer

image

●●●
Güvenilir kaynak IceUniverse'ün söylediğine göre Samsung, daha önce sızdırılan neredeyse tüm ikonları baştan tasarlamış!
●●●

image

●●●
Ayrıca söylediğine göre daha önce değiştiğini gördüğümüz galeri ikonu yine değişip, esin kaynağından vazgeçmiş olacak ki klasik One UI galeri ikonuna benzer, kızıl yoğunluklu bir renge sahip olacakmış.
●●●

️Sızıntıların ardından kullanıcıların bir çoğundan gelen olumsuz yorumlar Samsung tarafından dinlenmiş olacak ki böyle bir karar almışlar.

🤔 Gerek bu durum gerek Samsung'un bu güncellemeyi kullanıcıların yıllar boyu gelen isteklerine göre şekillendirmesi Samsung'un kullanıcıların fikirlerini önemsediği dönemin geri geldiğinin bir işareti olabilir mi? 🤔

8 Comments
Diğer
Evet bende nerdeyse hergün araştırıyorum sadece şunu söylemeliyim ki ONE UI 7 PERFECT 👌 olucak, Arkanıza yaslanın ve bunu seyretmenin keyfini çıkarın 🔥 🔥
OneUI_7
Expert Level 2
Diğer
Çok iyi bir karar samsungun en azından bu tür konularda kullanıcılarını dinlemeleri çok güzel 😊
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Bence artık köklü bir değişiklik olma zamanı geldi
JustListen
Active Level 6
Diğer
Gelsin artık nolur 😭
Diğer
Şu hâlleri güzel bence, notlardaki n harfini kaldırıp telefon simgesini biraz küçültürlerse gayet iyi1729147645818.jpg
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Telefon simgesi zaten normalde o kadar büyük değil ikon paketinden kaynaklı bir sorun olmuş. Artık daha mı güzel daha mı kötü zaman gösterecek.
Diğer
Bende öyle düşünüyorum ama eskisine göre normalde de büyük geldi gözüme
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bu haberi sabah erken saatlerde okumuştum ama IceUniverse'ün galeri ikonunun kırmızıya hakim olduğu yorumunu görmemiştim. Samsung'un kullanıcılarının geri bildirimlerini dinlemeleri güzel bir şey.