cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

‼️ 》 Members ailesi "Çözüm" kısmını yanlış kullanıyorsunuz.

(Topic created on: 07-08-2024 03:38 PM)
420 Views
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Options
Diğer
Merhabalar,

Öncelikle, "Çözüm" ibaresinin ne olduğunu bilmeyen kimse yoktur aranızda galiba.

Bilmeyen varsa, şöyle anlatayım:
Çözüm ibaresi, herhangi bir soru sorduğunuzda cevabı doğru şekilde alınıyorsa yani çözüm bulunduysa "çözüldü" ibaresi konulur.

Konu ve içerik kirliliği;
"Çözüldü" cevabının doğru şekilde kullanılmadığından, hem konu içerik kirliliği oluşuyor hem de cevaplara bakacak kişilerin önüne set gibi bir engel oluşturuluyor.

Tüm cevaplara "çözüldü" ibaresi koymayınız lütfen.

Not: Soru sorduğunuzda cevap doğru ise "çözüldü" koyun, soru sormadığınız zaman lütfen tüm mesajlara "çözüldü" ibaresi koymayınız.

Alternatif başlık:
Çözüldü ibaresi nasıl koyulur: 

image

18 Comments
ahmed_turğut
Active Level 6
Diğer
Katılıyorum söylediklerinize
VadimKM
Expert Level 4
Diğer
Anlatsan da anlamazlar ki. Altın semer taksan neye yarar...
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Diğer
Anlarlar abim neden anlamasınlar.. 😇
VadimKM
Expert Level 4
Diğer
Öyle mi? Bir bildiğin vardır. 😅😅
0 Likes
yns21fe
Expert Level 1
Diğer
Bu durumun yorum kirliliğine yol açması beni en çok sinir eden kısmı. Herkese çözüm atıldığını görenler hemen yorumlara gerekli gereksiz yorum yapmaya başlıyorlar sırf profillerindeki çözüm sayısı artsın diye. Öbür taraf da karşılığında etkileşim kazanıyor. Çok şükür hiçbir zaman çözüm toplamak için yorum yapmadım. Bu tarz gönderilere yaptığım tüm yorumlar soru biçimindeydi. Bu durumu hep içimden geçiriyordum ama söylemiyordum iyi ki siz söylediniz bana da bahane oldu. 70'in üzerinde gönderim var 1 tanesi dışında çözüm olmayan hiçbir yoruma çözüm işaretlemedim. O bir tane de kutlamamsı bir gönderi olduğu içindi. Belki iyilik olsun diye birkaç kişiye çözüm vermişimdir o da çok nadir belki vermemişimdir bile 🤔 . Tekrardan bu konuya değindiğiniz için teşekkürler.
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Diğer
Ben teşekkür ederim..
Yorumlarınız içinde.. 👍🏻
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Haklısın kardeşim 😊🙏
kullaniciii
Active Level 10
Diğer