Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba Samsung Members Forum kullanıcıları, Galaxy cihazlarda Circle to Search özelliğinin nasıl kullanılacağına dair içeriğimizi aşağıdaki linkten... View Post
Galerimde çok daha fazla klasör olmasına rağmen sadece 5 tanesini gösteriyor. Tüm izinler açık son bir haftadır böyle bir sorun yaşıyorum.... View Post
Samsung’un Android 15 ve One UI 7 sızıntısı: Tüm Galaxy sahiplerine kötü... View Post
X'te gördüğüm bir videoya göre bildirim ve **bleep** panelleri arasında sağa sola kaydırarak geçiş yapılabilecekmiş View Post
Eğer doğruysa buyurun beta süreci sizlerle 😎 View Post
Aralık ayı sistem Güncellemesi gelen oldu mu arkadaşlar ? Bana gelmedi hala View Post
2018'den beri bu forumdayım, tabi forum 2019 başlarında açıldı. Önemli şey, her yıl başına 10 gün kala kod verirdi, onunla indirim verirdi... View Post
Google veo 3 ai çıkış tarihi View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
9 | |
8 | |
7 |