Original topic:

✨️ Checkfirm Uygulaması Hakkında ✨️

(Topic created on: 11-04-2024 02:20 PM)
115 Views
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Options
Diğer
___ Merhaba Samsung members Üyeleri ___

Bugün sizlere bu aralar bazı arkadaşlarımızın bilmediği bir uygulama hakkında elimden geldiğince bilgiler vereceğim, hadi gelin başlayalım.

Samsung güncellemelerindeki U ve S kodlarının ne anlama geldiğini açıklayayım:

* U: Genellikle bir iyileştirme veya düzeltme güncellemesi olduğunu gösterir. Bu güncellemeler, cihazınızın performansını artırmak, hataları düzeltmek veya yeni özellikler eklemek için yapılır.

* S: Bir güvenlik güncellemesi olduğunu belirtir. Bu güncellemeler, cihazınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir ve genellikle yeni güvenlik açıklarına karşı koruma sağlar.

Örnek: U8DWA3 kodunda:

* U: İyileştirme/düzeltme

*😧 Ana sürüm (yeni bir kullanıcı arayüzü veya Android sürümü)

* W: Yıl (2023)

* A: Ay (Ocak)
 * B: şubat 
 * C: Mart
 .
 .
 .
 Z: Aralık 
 Gibi...
Bu testleri yapmayı bilenler için yapmak kolay ama bilmeyenler bilen birisine sorabilir ve öğrenebilir.

Sonuç olarak:

* U ile başlayan güncellemeler, cihazınızın genel deneyimini iyileştirmeye yöneliktir.

* S ile başlayan güncellemeler ise cihazınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir.

Umarım bu gönderim sizlere yani bazı bilmeyen arkadaşlarımız için yararlı bir gönderi olmuştur. 

Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.😊🙏

Teşekkürler 🙏

YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Ben yazılıma ilgim olduğu için benim için kolay bilmeyen için zor ama öğrenmesi istersen kolay 😉😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şu uygulamayı bir ben cozemedim zaten Samsung a zor geliyor daha anlaşılır yapmak şunu
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Dediğim gibi öğrenirsen kolay oluyor açıkçası 😅
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sorun şu ki zor benim için tamam u ve s yi anladim ama niye orada aylari a b c ç d vs diye ayirmiyorlar ve oraya 3 tane satır koyarak kafa karistiriyorlar birinde u var ötekinde s var ötekinde x var vs vs
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
Checkfirmde A34 ün sıradaki güncellemesi U ile başlıyor U9 yazıyor
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Bilginiz olsun şuan da her cihaz için optimizasyon, kararlılık güncellemesi test ediliyor!! 🙏
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
mevcut güncelleme ile ilgilimi yoksa oneUI 7 ile ilgilimi hocam mevcut güncelleme ile ilgili galiba çünkü Checkfirmde Android Sürümü 14 yazıyor OneUI 7 test edilseydi Android Sürümü kısmında 15 yazardı galiba
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Hayır bir kullanıcı arayüzü güncellemesi yazması gerekiyor maalesef şuan ki testte olan dediğim gibi bir optimizasyon gibi birçok hatayı giderecek bir güncelleme olucak
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
böyle birşey aga ekran görüntüsü attım belki anlarsınız ne güncellemesi olduğunu1730720015334.jpg1730720015360.jpg1730720015386.jpg
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Aynen dediğim gibi U takılı U9CXJ6 yazıyor bu demek oluyor ki düzeltme güncellemesi gelicek 😊