cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

✨️ CheckFirm Majör Hakkında ✨️

(Topic created on: 11-04-2024 05:24 PM)
183 Views
OneUIDevelopments
Expert Level 3
Options
Diğer
Merhaba arkadaşlar;

Bugün checkfirm uygulaması ne işe yarar demiştik şimdi ise onun majör uygulamalı olarak var caner kardeşim açıklaması için açtım bu konuyu ben tam olarak söylemedim kendisi tamamlar 😊🥰

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
O zaman açıklayayım:

Ss'te görülen mavi ile işaret edilen yer majör numarasıdır. Yani Checkfirm'de görülen majör numarasının olduğu yerdir.

Mesela android 14 one ui 6.1-one ui 6.0 ile güncel majör numarası f görünüyor. Ama android 13 one ui 5.1 ile majör numarası e'ye düşüyor. Daha sonra ise one ui 5.0 ile de d'ye düşüyor. Android 12'de ise c numaraya düşmüş. Diyelim ki örnek kod şu olsun FXJ1 kodu checkfirm'de s21 fe'de güncel yazılım majör kodudur. Ama daha sonraki testlerde kod GXJ1 olursa bilin ki checkfirmde büyük güncelleme test ediliyordur. Bu kodları s21 fe için konuşuyoru. Ama checkfirm'de hangi cihaz olursa olsun majör numarası artarsa hangi büyük güncellemenin test edildiğini anlayabilirsiniz. Ve en yakın hangi güncellemeyi alacaksak o güncelleme olduğunuda anlayabiliriz.

Mesela s21 fe'nin one ui 7.0 testleri checkfirm'de başlandığı görüldüğünde şuan güncel olan f majör numarası g'ye yükselir. Diyelim ki s21 fe one ui 7.0 güncellemesi aldı ve majör g'ye yükseldi. 4-5 ay sonra checkfirm'de bir test daha görülüyor bakıyoruz majör numarası g'den h'ye yükselmiş ise işte o zamanda one ui 7.1'in testleri yapılıyordur. Kısaca Majör numarasından hangi büyük güncelleme testlerinin yapıldığını öğrenebiliyoruz.1730730567985.jpg1730730568001.jpg1730730568020.jpg1730730568048.jpg

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şu uygulaya bir kullanma kılavuzu yapın artık yaa siz bilenler 😊 😂
Diğer
Bak iyi düşündün tolga kardeşim bunu caner kardeşimle görüşüp bir istişare ederim önerin için teşekkür ederim 🙏😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Rica ederim kardeşim 😊 ama ben ciddi ciddi istiyorum bunu çünkü uygulama bilmeyen için çok zor
Diğer
Evet haklısın bu konu hakkında görüşmelerimi başlatırım 😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Birkaç kişi bilgilerinizi birleştirip Ortak olarak yapın derim bence
Diğer
Tamam bilen birkaç arkadaş var onlar ile ortaklaşa bir kullanım kılavuzu gibi hazırlayıp kullanıma sunarız 🙏😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
😍🙏
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
O zaman açıklayayım:

Ss'te görülen mavi ile işaret edilen yer majör numarasıdır. Yani Checkfirm'de görülen majör numarasının olduğu yerdir.

Mesela android 14 one ui 6.1-one ui 6.0 ile güncel majör numarası f görünüyor. Ama android 13 one ui 5.1 ile majör numarası e'ye düşüyor. Daha sonra ise one ui 5.0 ile de d'ye düşüyor. Android 12'de ise c numaraya düşmüş. Diyelim ki örnek kod şu olsun FXJ1 kodu checkfirm'de s21 fe'de güncel yazılım majör kodudur. Ama daha sonraki testlerde kod GXJ1 olursa bilin ki checkfirmde büyük güncelleme test ediliyordur. Bu kodları s21 fe için konuşuyoru. Ama checkfirm'de hangi cihaz olursa olsun majör numarası artarsa hangi büyük güncellemenin test edildiğini anlayabilirsiniz. Ve en yakın hangi güncellemeyi alacaksak o güncelleme olduğunuda anlayabiliriz.

Mesela s21 fe'nin one ui 7.0 testleri checkfirm'de başlandığı görüldüğünde şuan güncel olan f majör numarası g'ye yükselir. Diyelim ki s21 fe one ui 7.0 güncellemesi aldı ve majör g'ye yükseldi. 4-5 ay sonra checkfirm'de bir test daha görülüyor bakıyoruz majör numarası g'den h'ye yükselmiş ise işte o zamanda one ui 7.1'in testleri yapılıyordur. Kısaca Majör numarasından hangi büyük güncelleme testlerinin yapıldığını öğrenebiliyoruz.1730730567985.jpg1730730568001.jpg1730730568020.jpg1730730568048.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Fazla uzun oldu detaylı anlatmak istedim umarım anlamışsınızdır. Zaten majör numarası bilgisini benim dışımda birkaç kişi daha memberste biliyor.