Original topic:

şikayet

(Topic created on: 04-12-2025 12:41 AM)
219 Views
Members_vmDvku5
Beginner Level 2
Options
Diğer

Samsung Not 20 Ultra   telefonum garantisi dolar dolmaz arızaya girdi ana kart problemi şişli servis 16.000 Tl hesap çıkardı. ismi bu kadar afili olmasına bakmayın, Not serilerinde ana kart ve pil problemi en kalıtsal sorunları. Not 3, Not 5 ve Not 20'de aynı problemi yaşadım: Pil ve ana kart sorunu. Samsung' un amiral modeli Not 20 Ultra ana kart probleminden patladı. 2 yıllık telefon bozuldu, 16.000 TL hesap çıkardılar. İsteyen yetkiliye faturasını ve servis kağıdını gönderirim. Samsung u  tercih ettim abd ye **bleep** e destek vermemek adına ısrarla not serilerini aldım yanıldım elimde  Samsung  Not 3, Not 5 ve Not 20 Ultra telefonlar var Samsung isterse  ana kartlarını müzelerinde sergilenmek üzere müzelerine bağışlarım.

2 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Telefon numarası ve e mail yakında kaldırılır moderatörler tarafından. Konuya gelecek olursam Note serilerinde bir kronik sorun yok Note 7 dışında. Muhtemelen üretim hatası denk gelmiştir. Garantisi dolduktan sonra bozulduysa yapabileceğiniz çok bir şey yok. Ücreti karşılığında tamir seçeneğini sunmuşlar size. Parça sunulmasaydı orada haklı olabilirdiniz. 2 yıllık telefon dediğiniz için bu yorumu yapıyorum yani garantisi bitmiş varsayarak.

Düzenleme: İlk kısımda garantisi bitmiş diye belirtilmiş. Orayı okumamışım. O zaman üzülerek söylüyorum yapılabilecek bir şey yok. THH red verir yüksek ihtimalle.
areyousure
Expert Level 1
Diğer
Geçmiş olsun umarım çözüme ulaşabilirsiniz
0 Likes