Resolved! Solved

Original topic:

Şarj adaptörü

(Topic created on: 3 weeks ago)
149 Views
OblongseromeroA35
Active Level 5
Options
Diğer

image

image

Arkadaşlar ben 45w şarj adaptörü aldım orjinalmi değilmi bilemedim bilen varmı orjinalmi bu

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Şarjı test edin şaej olurken süper hızlı şarj 2.0 yazısı varsa orijinaldir muhtemelen. (Seri numarasınıda kontrol etmeyi unutmayın. Adaptörün üstünde okutabileceğiniz bir qr kod var.) Türk telekomdaki ürünlerin sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yinede içinizi rahat ettirecekse deneyin yazdıklarımı.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Şuan a35 kullandıgınızı farkettim süper hızlı şarj 2.0 yazmayacaktır sadece süper hızlı şarj yazar. (Cihazınız maksimum 25w destekliyor)

View solution in context

9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Nerden aldınız?
0 Likes
Diğer
Türk telekom bayisinden aldım
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Şarjı test edin şaej olurken süper hızlı şarj 2.0 yazısı varsa orijinaldir muhtemelen. (Seri numarasınıda kontrol etmeyi unutmayın. Adaptörün üstünde okutabileceğiniz bir qr kod var.) Türk telekomdaki ürünlerin sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yinede içinizi rahat ettirecekse deneyin yazdıklarımı.
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Şuan a35 kullandıgınızı farkettim süper hızlı şarj 2.0 yazmayacaktır sadece süper hızlı şarj yazar. (Cihazınız maksimum 25w destekliyor)
JoJackal
Active Level 6
Diğer
Fişlerden biri eğikse diğerine göre orijinaldir Samsung da değişmez kural
0 Likes
Omerkacmaz
Active Level 6
Diğer
Ne kadara aldınız bayiden
0 Likes
Diğer
700
0 Likes
Omerkacmaz
Active Level 6
Diğer
Orijinal değildir orijinaller 2500 3 bin arası satılıyor 45 w olanlar şarj cihazının 3 yandan yazan bütün yazıladını çekip atarmısın bakalım orhinalmi
0 Likes
Omerkacmaz
Active Level 6
Diğer
3 yanından birinde şu yazı be resim varmı 5BA6LshCzm.jpg
0 Likes