cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şaka Gibi Gerçekten?!?!! Samsung ne yapmaya çalışıyor?

(Topic created on: 02-14-2025 06:13 PM)
666 Views
Lushyy
Active Level 9
Options
Diğer
Hindistan'a özel üretilen F06 Cihazı kutusundan One UI 7 ile birlikte çıkıyor. Bu resimlerle gelen bilgiler doğrulanmış oldu.

image

image

Samsung uçurum aşağı bir hâlde. Yorumlarda sizlerde fikrinizi belirtin.

33 Comments
Lushyy
Active Level 9
Diğer
Hayır göremiyoruz hocam 😀
XPLSG
Active Level 6
Diğer
Yeni telefon neyle çıksın oneui 4 ile mi çıkarsınlar.
O kadar heyecan var ki samsung alın size güncelleme diye sorunlu sürümü yollarsalar hiç şaşırmayacağım zatrn
Lushyy
Active Level 9
Diğer
One UI 7 ile çıkaracaksa tüm cihazlara dağıtacak. Denklem basit. One UI 7 ile 170 dolarlık b øktan bir telefona One UI 7 veriyorsa bu tepkilere de katlanacak.
XPLSG
Active Level 6
Diğer
Kafa mı buluyorsunuz anlamıyorum.
Adamlar daha bu ay çıkan telefonu en son sürüm ile yayınlıyor.
Siz yok geçen sene çıkan s serisi telefonuma daha yayınlanmadı diye böyle şey mi olur diye olay çıkartmaya çalışıyorsunuz.
Sanki güncelleme gelince a34 telefonun s25 ultra olacak.
Alt tarafı güncelleme yani sanki parayla veriliyor.
Güncellemenin telefonla alakası yok.
Telefon fiyatı ile alakalı olsaydı s8-s9 gibi telefonlar şuanda oneui 6 da olurdu.
Veya S21 ultra telefon s21 fe'den daha çok güncelleme alırdı ancak almıyor çıktığı yıl ve ay ile alakalı bir durum.
F06'a oneui 7 gelmeseydi neden yeni telefona gelmiyor diye konu açılacaktı insanlar ne bekliyor anlamıyorum
user29471
Active Level 7
Diğer
Hiçte bile çoğu kişinin umrunda olmazdı bence. Aaa görüyormusun arayüzü bile zar zor çalıştıran çöp telefon uı 6.1 ile cıktı mı diyecekler? Hemde bunu diyecek kişiler de 1 elin parmağını geçmez bence. Burada esas önemli olan konu şu neden beş para etmeyen bu cihaz (videolarda bile kasmaktan arayüzü göremedim) neden uı 7 ile çıkıyor ama performans canavarı s24 neden hala beta'dan beta'ya koşuyor? Ve şunu da demek istiyorum madem ortada sorunlu ve çıkmaya hazır olmayan bir güncelleme var o zaman bunu neden o cihaza verdiler? Bu arkadaş ta benim dediklerimin sonucu olan bir gönderi atmış ve bende sonuna kadar destekliyorum böyle iş olmaz samsung gerçekten kendini batırıyor ve çoğu müşterisini kaybetti ben de dahil.
XPLSG
Active Level 6
Diğer

Cihaz oneui 7'de kasıyor diye ne yapsın firma gitsin touchwiz de mi çıkarsın anlamıyorum ki.

Zaten o cihazı alacak biri ne bekleyebilir o cihazdan alo demek için satılan telefon abartısız söylüyorum, yeni çıkan telefona eski sürüm verilseydi yine topa tutacaktınız işte kandırmayın kendinizi.

user29471
Active Level 7
Diğer
bende demeye calısıyorum ki zaten samsung bu guncellemeyi vermek zorunda ama madem hatalar olan bir sürüm var ortada neden ilk bu telefone veriyorlar. demekki ortada hata falan yok sırf yalan yani
Lushyy
Active Level 9
Diğer
Kardesim, dusunce yapin yanlış ve yorumdaki herkes bu düşüncemi doğruluyor gibi duruyor. Düşüncene saygımız sonsuz ancak doğru bir üslup kullanmazsak kimse seni takmaz. Yine de fikirlerine katılmıyorum. Kimse 170 dolarlık çöp bir telefona 6.1 geldi diye olay çıkartmayacak. Ayrıca F06 gibi çöp bir teledona One UI 7 vermiş olmaları güncelleme hazır ve bilerek dağıtmıyorlar demektir.
saidow
Active Level 6
Diğer

Geldi yine kullandığı j5 ile samsungu savunmaya kalkan. Makarna yiyip  savunanlar gibi 😂😂😂