Original topic:

İyi geceler members ailesi

(Topic created on: 01-23-2025 01:20 AM)
230 Views
Hayalperest1
Active Level 1
Options
Diğer

Sevgili members üyeleri samsungtan beklediğimiz performansı bu gece de neredeyse karşıladık teşekkürler samsung.

5 Comments
ppink
Active Level 7
Diğer
Hiiç karşılayamadım. One UI tanıtmadı, hiç bi info vermedi. S25 Edge'i ucundan gösterip hemen yayını bitirerek heyecanı kursakta bıraktı. Dertliyim
ppink
Active Level 7
Diğer
Tanıtmadı derken; zaten One UI 7 hakkında çokça şey gördük ve artık adımız gibi animasyonları falan da biliyoruz ama en azından tarih falan verseydiniz tahmini olsa da şu tarihte şunlara gelir şu tarihte şunlara diye...
Anonymous
Not applicable
Diğer
S25 ultra hiç beğenmedim 91,499 TL ya alanlara üzülüyorum
akaMiralay
Active Level 4
Diğer
Hiçbir şey karşılanmadı? Her şey havada kaldı? Ne karşıladı tam olarak? YouTube yayını tam saatinde başladı herhalde bu sizi karşıladı?
0 Likes
BehramGur
Active Level 6
Diğer
Tam olarak neyi karşıladı? Tamam samsung seviyoruz aşktır samsung ama yine de üzdü samsung. S24ü taklit edip sadece işlemci yükseltmiş. Yenilim yok. Pilde gelişme yok. Düz versionlarda hala 25w hızlı şarja ve yetersiz 4binlik pillere devam ediyor, hala ekran cözünürlüğü orta segment xiaomi redmi kalitesinde. Kamera lensleri s serisine göre hala yetersiz. Beklentim ondeki noktanin buyutulmesiydi. Oraya sensörler eklenebilirdi. Pil buyutulebilir telefon hafif kalınlaştirolabilirdi. Ekran kalitesi duz ve plusta qhd yada wqhd olabilirdi. 30-60w gibi yuksek hızlı şarj ozellikleri gelebilirdi. Bunlarin hiçbiri yok neyi karşiladiki? Eski seriyi hafiften parlatmış snapdragonunicine koyup satışa çıkarmıs aga 😃
0 Likes