Resolved! Solved

Original topic:

​📢 Üyelere Duyuru ve Ayrılık Kararı Hakkında Bilgilendirme

(Topic created on: 4 weeks ago)
329 Views
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Options
Diğer
Değerli members ailem,

​Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim.

​Bu mesajla, platformumuza ara verme kararı aldığımı ve bu kararın gerekçelerini sizlerle paylaşacağımı bildirmek isterim.

📌 Ayrılık Kararı Öncesi Değerlendirilmesi Gereken Konular

​Ayrılık kararımın temelinde yatan sebeplere geçmeden önce, platformumuzun genel düzenini ve adil etkileşim ortamını etkilediğini düşündüğüm bazı kritik konulara açıklık getirmek zaruriyeti doğmuştur:

1. Haksız Etkileşim Yöntemleri: Bazı kullanıcıların, özellikle tanınmış profile sahip olanların, birden fazla yan hesap oluşturarak kendi ana hesaplarındaki beğeni ve etkileşim sayılarını yapay ve haksız yollarla artırma eğiliminde oldukları gözlemlenmektedir. Bu durum, platformdaki emeğin ve başarının adil ölçütlerle değerlendirilmesi ilkesine zarar vermektedir. Bu tarz etik dışı davranışlara kesinlikle bir son verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  2. Eşitlik Vurgusu: Kendi kişisel deneyimimde, herhangi bir haksız yöntem veya yan hesap kullanmaksızın mathbf{20.000} beğeni seviyesine ulaştığımı belirtmek isterim. Bazı kullanıcıların kendilerini ayrıcalıklı konumda görüp bu tür yöntemlere başvurması, gerçek emekle elde edilen başarıları gölgede bırakmaktadır. Şeffaf ve dürüst bir iletişimden yanayım; bu eleştiriler kişisel bir saldırıdan ziyade, platformun sağlığı için gerçeklerin yansıtılması amacı taşımaktadır.
  3.  

Members'a Ara Verilmesi

​Yukarıda belirtilen sorunlar ve etik dışı davranışlar düzelene, platform yönetimi tarafından net ve adil çözümler üretilene kadar aktif olarak buralarda bulunmayacağımı bildirmek isterim.

​Bu duyuruya gelecek tüm geri bildirim ve itirazlara açığım. Ancak belirtilen konuların herkes tarafından bilinen ve açıkça ortada olan gerçekler olduğunu hatırlatmak isterim.

Şimdiden herkese Teşekkür ediyorum,

Saygılarımla. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Haksız yere hesabı büyümesi kul hakkına giriyor kimler yapıyorsa yapmaması gerekiyor 😊

Emek verilmiş hesapların saygısını hiçe sayıldığını gösterir ,yapan arkadaşlar var ise umarım yaptıkları hatadan geri dönüş sağlarlar 🙏

Gitmemeni tavsiye ederim.

View solution in context

15 Comments
SM_S20_FE
Active Level 3
Diğer
Haksız etkilesim yapmak harbi işsizlik yapanlar varsa
Diğer
Harbiden de members hesabında beğeni olsa nee olmasa neee
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Haksız yere hesabı büyümesi kul hakkına giriyor kimler yapıyorsa yapmaması gerekiyor 😊

Emek verilmiş hesapların saygısını hiçe sayıldığını gösterir ,yapan arkadaşlar var ise umarım yaptıkları hatadan geri dönüş sağlarlar 🙏

Gitmemeni tavsiye ederim.
Diğer
👏
Diğer
Bunu yapan arkadaşlar kusura bakmasın ama ergenlikten başka bişey değil şu hareket
Hemde hakka giriyorlar
Diğer
Hatta yapan bir kaç hesap farkettim ama kimseyi ifşalamak hakkına girmek istemiyorum kendileri yaptığı olayın farkına varıp muhakeme yapması lazım
CetinCihan
Active Level 6
Diğer
sonunda şüphelendiğim konuda yorum yapan biri teşekkürler emeğinize saygı duyuyorum
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Diğer
Ben bunu 2 senedir dile getiriyorum ama hala herşey aynı maalesef kimse bazı şeylerden ders çıkarmıyor maalesef
CetinCihan
Active Level 6
Diğer
eğer cidden öyle ise haksız şekilde elde edilmiş bir şeyse emin olun kimse hayır görmez öyle şeylerden içinizi ferah tutun