cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Özür Gönderisi | ATC_Galaxy

(Topic created on: 06-17-2024 07:07 PM)
119 Views
ATC_Closed
Expert Level 2
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Members Üyeleri:

Bugün sizlere bir itiraf ve özür de bulunacağım. 

Beni Members'a katıldığımız beri 16 yaşında tanıdınız. Ama ben maalesef 13 yaşındayım. 😔

Bunu gerçeği uzun süredir bir yalan ile örttüm. Ama her geçen gün kendimi daha kötü hissettim. Ve artık bugün söylemeye karar verdim. 

Bu gerçeği kesinlikle hoş karşılmayacaksınız. Bunu biliyorum. Ama sizde benim yerimde olsaydınız öyle yapardınız. Her ne derseniz haklısınız. Bütün yorumlarınızı hoş karşılayacağım.

Bu gerçeği ilk önce Emir Efe Dikmen'e anlatmıştım. O kendi "Özür Gonderisini" yayınladığı zamanda...

Özür Dilerim.

ATC_Galaxy Bu Ana Kadar Neler Yaptı?

Her şeyi size bir mektup türünde anlatmak isterim.

Küçük de olsa artık bir şirket gibi bir şey kurdum: ATCWorks. Biliyorum belki bunlar için çok erken ama cidden. Galaxy DEV adlı ayrı bir şirketin CEO suyum. Şuanlık Galaxy DEV dediğim şey bir uygulama üretme şirketi. Toplamda benle beraber 3 kişi çalışıyoruz. Ve bir çok uygulama geliştiriyoruz. Onun dışında artık bir teknoloji forumu da yönetmekteyim. Aynı anda Great Creaitivity adlı bir etkinilğe sahiplik yapıyorum. Bu etkinlikte 4 popüler markanın çektiği fotoğraflar ile yarışması var. Bu etkinlik daha gerçekleşmedi ama 2 yıl sonra büyük ümitlerim var.

Bunların dışında aynı anda tasarım yapıyorum. Daha çok şuanlık tasarım üzerine odaklandım. Benim işim bu! Tasarım yapmak. 🫡

Her şey çok fazla gelebilir sizlere. Ama bu gerçek!

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur!
Teşekkürler Members Ailesi ❤️

59 Comments
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
her şeyi yaşa bağlı mı peki sence insan yaşından niye utansın burada 60 yaşında 70 yaşında kullanıcılar da var sizin gibi 9 10 15 12 yaşında kullanıcılarımız da var burada yaş bir kriter olmamalı yaşın küçükse forum'a girme yaşın büyükse daha bilgilisin mi oluyor
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Ben linç edilmekten korkmuyorum. Saygı ve itibarimin düşeceğinden dolayı bu yola başvurdum. 🙏
Solution
Nicolee
Active Level 6
Diğer
Saka mıı baya babapro içerikler yapıyosunn
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Teşekkürler kardeşim 🙏
Solution
Nicolee
Active Level 6
Diğer
Yaşının altı davranma konusunda benden üstüne yok 😎
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
😅🫡
Solution
Qui_X
Active Level 8
Diğer
Şaka gibi ama aslında şakasına söyler ve yaşı 20 çıkar🗿
Solution
Nicolee
Active Level 6
Diğer
Of mükemmel olurdu hshshsh
Solution
Diğer
Sen benden nasıl 2 yaş küçüksün onu sorguluyorum....
Her neyse, 13 yaşında olup böyle büyük işler yapmak gerçekten çok güzel ve taktire şayan. Geleceğin çok parlak görünüyor. Pes etme. 🙂
Solution
Nicolee
Active Level 6
Diğer
Senle yaşıtmışız 😎