cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çok karmaşık bir durum. Acil yardım

(Topic created on: 05-23-2021 03:15 PM)
268 Views
SM-J530FKULLANICISI
Active Level 7
Options
Diğer

Samsung account da kayıtlı olan gmail hesabım 1 sene önce 12 yaşında olduğum için kapatıldı. Şu anda samsung account hesabımda hala kapatılan gmail ım görünüyor. Yakın zamanda telefonu sıfırlamayı düşünüyorum. Telefon acildiginda eski gmail hesabimi ister mi? Ve benim şu anki numaram da eski hesabımda  kayıtlı. Aynı numarayı şu anda kullandığım gmail hesabıyla birlikte samsung account hesabına tanımlayabilir miyim? 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ResulKarataş
Active Level 5
Diğer
Merhaba, telefonu sıfırlamadan önce hesaplardan samsung ve Google hesabınızı tümüyle kaldırın.

View solution in context

Solution
ResulKarataş
Active Level 5
Diğer
Ayarlar/hesaplar ve yedekleme/hesapları yönet e gir karşına çıkan hesaplardan kaldırmak istediğin hesabı tıkla ve hesabı kaldır de

View solution in context

0 Likes
Solution
teremya16g
Active Level 8
Diğer
Sıfırladıktan sonra google hesabı soruyo

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mail hesabı istemez . Doğrudan hesabı kaldır diyebilirsin. Telefon numaranıda yeni açaçağın bir başka e posta hesabına dahil edebilirsin odada sorun olmaz.

View solution in context

9 Comments
Solution
ResulKarataş
Active Level 5
Diğer
Merhaba, telefonu sıfırlamadan önce hesaplardan samsung ve Google hesabınızı tümüyle kaldırın.
Diğer
Kaldırmazsam ister mi peki?
0 Likes
Diğer
Ve ben google hesabının nasıl kaldırıldığını bilmiyorum onu da söylerseniz çok iyi olur
0 Likes
Solution
ResulKarataş
Active Level 5
Diğer
Ayarlar/hesaplar ve yedekleme/hesapları yönet e gir karşına çıkan hesaplardan kaldırmak istediğin hesabı tıkla ve hesabı kaldır de
0 Likes
Diğer
Samsung account hesabını kaldırırken mail ister mi mail hesabı hicbir yerde kayıtlı değil
0 Likes
ResulKarataş
Active Level 5
Diğer
Pek emin değilim ama kilit ekranı şifreni isteyebilir
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mail hesabı istemez . Doğrudan hesabı kaldır diyebilirsin. Telefon numaranıda yeni açaçağın bir başka e posta hesabına dahil edebilirsin odada sorun olmaz.
Solution
teremya16g
Active Level 8
Diğer
Sıfırladıktan sonra google hesabı soruyo
0 Likes
leoon
Active Level 3
Diğer
Ayarlardan hesabım var ordan gmailini kaldır yeniden kur
0 Likes