Original topic:

Çakma samsung şarj aletleri

(Topic created on: a month ago)
348 Views
AtillaS25FE
Active Level 4
Options
Diğer

image

image

image

image

Herkese merhaba samsunga yeni geçecek ve ya bu tarz şarj aletleri kullanan insanlara bilgilendirme amaçlı bazı görseller paylaştım bu tarz ürünleri sakın kullanmayın siyah olan orjinaldir. Beyaz olan çakmadır piyasada 1600 tl gibi fiyatlara satılıyor orjinal ise 2200 tl bandındadır 200 300 tl daha az vericem diye telefonunuzdan olmayın.

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
sağdakinin kutusu diyor zaten ben çakmayım diye , piyasada bazı çakmaları cidden güzel yapıyorlar , dikkatli olun , alırken mahallelerdeki telefonculardan almamaya özen gösterin.
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Adaptörün Görünüşüde çığlık atıyor çakma olduğu konusunda 🫢

Tekrar hoşgeldiniz 😊
Diğer
O zaman benim kullandığım çakma değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
teşekkürler 😊
0 Likes
İsimiz_yeni
Active Level 4
Diğer
200 300 dediği farkk 600 700 lira
0 Likes
AtillaS25FE
Active Level 4
Diğer
Hocam bende farkındayım zaten lafın gelişi öyle dedim
smels
Active Level 7
Diğer
Telefona o kadar para verip adaptörde üç kuruş peşine düşüp çakma alanları anlayamıyorum. Ancak online alışverişlerde orijinal diye çok insan kandırılıyor bu tip ürünlerde satıcı sitenin kendisi veya bilinen teknoloji marketlerinden değilse asla güvenmemek gerektiği bilincinin yayılması gerekiyor
AtillaS25FE
Active Level 4
Diğer
Bende ilk defa samsunga geçtim babamın arkadaşı telefoncu o satmıştı orjinal fiyatına yakın bir fiyata ama öğrendiğim gibi orjinal aldım
0 Likes
smels
Active Level 7
Diğer
Ülkede adam gibi iş yapanların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek hale gelmiş milletin parasını hiç ediyorlar kimbilir kaç kişinin cihazı bu yüzden arızalanıyor
0 Likes