cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çöplük... [Ateş Hattı #33]

(Topic created on: 05-01-2025 01:12 PM)
395 Views
Siberizm
Expert Level 5
Options
Diğer

Nabıyonuz? Members hepimizin sorununu ya da bilgisini paylaştığı eğlenceli sayılabilir bir forum. Ancak, son birkaç gündür Members'ı çöplüğe çeviren zihniyetler hakkında biraz konuşmak gerek....

One UI 7. Hepimizin heyecanla beklediği bir güncelleme. Çok sancılı bir geliştirme sürecinden geçti. Şimdide yavaş yavaş dağıtılıyor. Evet çok geç başladı ancak başladı sonuçta.

One UI 7'nin senin cihazına ne zaman geleceğini kimse bilmiyor dostum. Buraya yazdığın konular var ya. Onlarda da sana kimse yardımcı olamaz. One UI 7 gelsin diyince kimsenin umurunda olmaz. Gelmeyecek çünkü. Samsung Türkiye'nin keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek ve senin o lanet One UI 7 gelsin konuların hiç bir halt değiştirmiyor. Saçma sapan spamlar atmak yerine sus ve bekle.

Seni de anlıyorum heyecanlısın. Ama senin bu saçma gönderilerin hiç bir halt değiştirmediği gibi herkesi rahatsız edip kirliliğe neden oluyorsun. Gerçekten ihtiyacı olan kişilere erişimi engelliyorsun. Senin One UI 7 almamış olman yardım edilecek bir konu değil. Bu forumda istekler pek umursanmıyor. Senin artık gelsin diyip isyan etmende kimsenin umurunda değil.

One UI 7 gelince de yok hatalı yok şu yok bu. Hatalı olduğunu herkes bas bas bağırıyor zaten. Saçma sapan gönderiler açmak yerine gitte biraz araştır 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
krwlng
Active Level 4
Diğer
Ben bir s24fe kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum bu serzenişe. Anladığım kadarı ile bu toplulukta rozet kazanmak veya popüler olmak için gerekli gereksiz onlarca mesaj atan kişiler var, zaten bu kişilerin yazdıklarına bakarsanız kimseye zerre faydası olmayan ve gereksiz şeyler, bir tane başlık olur herkes oraya yazar varsa bir dert orada konuşulur, aynı kişilerin mal bulmuş magribi gibi aynı konu için 10dkda bir başlık açıp saçmalamasından sıkıldım gerçekten.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Katılıyorum ,gönderi açmak bir şeyi değiştirmiyor maalesef
Çünkü Samsung Türkiye güncellemeyi veren ülke değil kimse bunu anlamıyor maalesef, Samsung Türkiye ekibi elinde resmi bir bilgi olmadığı için net tarih te veremiyorlar ( bu konu ile ilgili gönderi oluşturacağım)

Her iki tarafta haklı tek yapılacak şey açıklamayı doğru düzgün bir şekilde yapılması o zman herkes anlayışlı karşılayacak

View solution in context

26 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Aynı fikirdeyim.
Diğer
S24 FE görmekten midem bulandı artık
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Benimde. Lanet olsun artık yeter be
Diğer
+9999999999999
theiozyurt
Active Level 4
Diğer
Kendinizce haklısınız, lakin burası Reddit gibi genel bir forumdan ziyade insanların Samsung cihazlarıyla ilgili bilgi alışverişlerinde, önerilerinde veya şikayetlerinde kullanacakları bir platform daha çok. Adı üstünde Samsung Members. Sürekli spamlanan aynı model cihazlar için farklı konu başlıkları için haklı olabilirsiniz ama Samsung'a sesimizi duyurabilmek için kendi forumlarından ziyade nerenin kullanılmasını önerirsiniz? Güncelleme mevzusu küçük bir mevzu değil çünkü.
Diğer
Burası samsunga sesinizi duyurma platformu değil maalesef
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Samsung trdeki moderatörlerin bir işe yaradığı yok. Başka yollardan duyurun sesinizi lütfen
Diğer
+1
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Ben isyan etmekte haksızsınız demiyorum hocam. Kesinlikle haklılar. Ama Samsung'un umurunda değil ve bu çok açık. Artık gelsin diyince gelmiyor. Burası şikayet forumu ancak güncelleme nerde diye sorma forumu değil. O kadar yardıma ihtiyacı olan insanlara S24 FE One UI 7 konularından erişim mümkün hale gelmiyor