Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 3 weeks ago)
58 Views
abdulrhman_Khaled
Active Level 1
Options
جالاكسى S
انا عندي الكاميرا مش احسن حاجه و اللونها غريبه جدا عملت مره و ٢ و ٣ اعادة ضبط المصنع ومفيش فايده مش عارف اي حل للمشكلة دي وبصراحة حسيس اني مقفول من موبايلي اعمل ايه هل فيه حل ؟
S24 ultra 512
0 Likes
6 Comments
gggtrsch
Active Level 4
جالاكسى S
مركب اسكرينه
0 Likes
جالاكسى S
لا
0 Likes
TheUnκn0ωη
Expert Level 4
جالاكسى S
مركب عدسات حماية علي العدسات الاساسية؟
0 Likes
جالاكسى S
لا
0 Likes
جالاكسى S
يا بطل متقفش من موبايلك، الـ S24 Ultra كاميراته جبارة بس هي محتاجة "تظبيط" لأن معالجة سامسونج الجديدة بتعتمد على الذكاء الاصطناعي بزيادة. جرب الخطوات دي وهتحس بفرق رهيب في الألوان:

​تحسين الصورة (Intelligent Optimization): ادخل على إعدادات الكاميرا > تحسين الصورة ذكي.. هتلاقيها على "حد أقصى"، جرب تخليها على "متوسط" أو "حد أدنى". ده هيخلي الألوان طبيعية أكتر ويقلل المعالجة الزيادة. ​تطبيق Camera Assistant: حمله من الـ Galaxy Store، ده إضافة رسمية من سامسونج بتخليك تقفل ميزات زي "Auto HDR" أو "Prioritize focus over speed" وتتحكم في حدة الصورة (Picture Softening) وتخليها ناعمة وطبيعية. ​وضع الـ Natural: اتأكد إن "تحسين المشهد" (Scene Optimizer) مقفول لو حاسس إن الألوان فاقعة زيادة عن اللزوم. ​تحديث النظام: اتأكد إنك منزل آخر تحديث، لأن سامسونج نزلت كذا تحديث مخصوص لتحسين ألوان ومعالجة كاميرا الـ S24 Ultra.

​جرب تغير إعداد "التحسين الذكي" لمتوسط وطمني الألوان ظبطت معاك ولا لاء؟
0 Likes
جالاكسى S
حاضر هجرب