היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
משהו יודע למה המיטוב אוטומטי לא עובד לי?בחרתי שכל יום בשעה 03:03 הפלאפון יופעל מחדשומשום מה זה לא קורהאני מנסה להבין איפה הטעות שליכיביתי את ההפעלה... View Post
בעדכון החדש אנדוראיד 15, ניתן לקבץ לקבוצות התראה בשעון כך ששני לוחות זמנים של שעונים (או יותר) תהיה **bleep** קטוגריה אחת - שזה מצויין, חיכיתי לזה... View Post
בעידכון ל One ui 7.0 הסירו את האפשרות שמתי שחיסכון בסוללה דולק שיכבה את 5Gוהוסיפו במקום את הפעל מצב חשוך, וכיבוי אוטומטי של המסך לאחר 30 שניות View Post
סוסים בורחים מהשריפות 🥹🙏צולם על-ידי 24 אולטרה קרדיט: לא ידוע View Post
יש לי 24 פלוס ועשיתי את העדכון ועכשיו כל ההגדרות שלי באנגלית למה? View Post
למה נימחק לי 2 פוסתים מישו מחק View Post
היי לכולם, במקביל לסערת העדכון שהגיע לאחרונה למכשירי S24 Ultra סמסונג עובדת חזק בעוד מישורים 😉: אז ככה, סמסונג עומדת להשיק את ה-Galaxy Z Fold... View Post
מתי העדכון ייצא???🤪🤪🤪אני כבר לא יכול לחכות לחפירות על העדכון הבא😉😁 View Post
היי אני עם s24 היום עשיתי את עדכון הui 7 שיצע ואני לא מבין איך עושים את Gemini על עברית כמו שיש בui 7 של s25 View Post
מישהו יודע למה אין לי(a15) הקלטת מסך בטלפון? View Post