היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
As part of the one-year warranty, about (3) months ago, Samsung replaced the panel on my device because a wide stripe appeared along its entire... View Post
סמסונג שחרר הבוקר את עדכון הבטא החמישי של One UI 7.0 לסדרת ה-Galaxy S24.מקור מאתר... View Post
שלום אנשים. אני כרגע עם 6.1 והגדרתי במסך נעילה ובAOD את האפשרות לראות את רמת הסוכר שלי. (GSM) וזה עובד כמו שאני מצפה. יש לי שאלה לגבי one ui7. האם... View Post
איך עבר עליכם פורים אני נהניתי לקרוא ולשמוע מגילה וגם שלא לומדים אני חוזר ללמודדד מחרר View Post
אם אתם עושים על מישהו חרם אתם לא בני אדם עשו עליי פעם חרם וסבלתי אבל גם בחרם היה לי חבר שתמך בי עד היום אני לא הילד האהוב בכיתה ואפילו שונאים אותי כי... View Post
מישהו יודע איך עושים מט עם רץ וסוס??אני חייב את העזרה הזאת כי דוג שלי לימד אותי לשחק והוא לא יודע וזה הדבר האחרון שנשאר לי ללמוד View Post
אני לא העלתי כלום בכמה חודשים האחרונים אז זה כי היו לי דברים מיוחדים (כגון כרטיס אשראי שקיבלתי טלפון חדש נולד לי אחיין אח שלי התגייס אחותי עוד מעט... View Post
מישהו יודע למה העדכון האחרון של הcall of duty warzone לא עובד לי ולבן הזוג שלי?הוא עם s21 ואני עם הs21+במכשירים מקבילים לסמסונג שהמכשירים ממש... View Post
מקור: LordLiron עוד חידוש בעדכון One UI 7 הוא החידוש החכם בשגרות. שגרות מסייעות לנו לבצע פעולות אוטומטיות לפי תנאים שאנו רוצים, ובעדכון המדובר נוספה... View Post
סמסונג הוציאו קושחא לרמקולים אשר הופכים אותם ללבנים https://www.sammobile.com/news/samsungs-faulty-update-bricks-soundbars/ View Post