היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
שלום,יש לי תמונת רקע שלא נמצאת על הטלפון אלא על הגוגל תמונות, יש איזה אפשרות לעשות חיפוש מתקדם כדי למצוא את התמונה מהר?(לדוגמא לעשות צילום מסך או לצלם... View Post
איך אני יכול לדעת כמה ram יש לי בפלאפון יש לי מכשיר A15 View Post
לחברי וחברות קהילת Samsung Members ישראל, אני מאחל לכם ולמשפחותיכם, גמר חתימה טובה! (וצום קל לצמים) גמר חתימה טובה! ✡️ עם ישראל... View Post
8 דרכים להקל על הצום1. להימנע מסוכר בארוחה המפסקת.2. לחלק את השתייה לכל היום ולא לשתות המון בארוחה המפסקת3. לאכול מאכלים כבדים (עוף, בקר או כל בשר... View Post
יש אפשרות לעשות שאם הנתונים הניידים מופעלים ואני מחובר ל-wifi הטלפון באופן אוטומטי מכבה את הנתונים הניידים וכשאני מתנתק מה-wifi הוא מחזיר אותם באופן... View Post
בבקשה סמסונג אח שלי כל הזמן מדבר עם ביקסבי View Post
היי ממברס 💙 עוד שבוע חלף לו כבר ראיתם את ההטבות שסידרנו לכם החודש? לחצו על התמונה >> מה עוד היה לנו השבוע? הפוסט החם של השבוע... View Post
יש כול מני דברים שאמורים לזכות עם הצעדים ? View Post
לאחרונה גוגל שחררה תכונה חדשה שנקראת "הגנה מפני גניבה". בעזרת חיישני המכשיר, Wi-Fi ומכשירים בקרבת מקום, תזהה גוגל אם המכשיר נחטף מידיכם כאשר... View Post