היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
היי ממברס, מה שלומכם?😊עוד שבוע נגמר לו, ועברנו בו כל כך הרבה יחד! קודם כל, האם שמתם לב שתוכנית Samsung Members Stars חוזרת ובענק?! זוהי... View Post
ערב טוב היה לי את האירפודס פרו עד היום, השתכנעתי לקנות את הבאדס 3 פרו ומאז שתי בעיות ממש מציקות שלא היו לי באיירפודס פרו 1. כשיש רעש חד וצורמני זה... View Post
שלוםאיך אפשר למחוק מישהו שעוקב אחריי?תודה מראש View Post
When giving a few chronological tasks like "Turn off NFC and turn off Bluetooth" I suggest to show the user a task list that bixby is about to... View Post
היי ממברס, מה שלומכם? יש לנו חדשות מרגשות במיוחד! 🤗 תוכנית Samsung Members Stars חוזרת – ואנחנו מחפשים שני כוכבים חדשים שיצטרפו לנבחרת שלנו... View Post
שיחזור לדיפולט בלי חלונית קופצת כזו שמתיימרת לקפוץ כשסגור מהבהבת.... בלי זה.... פשוט 5/7 שורות עבור הודעות הוטסאפ השונות ... שורה לכל משתמש שכתב לי? View Post
התכונה Circle to Search נהדרת מכל הבחינות, אך לאחרונה הממשק שלה קצת השתנה ונוספה אפשרות חדשה בשם "גלילה ותרגום". מאז שהאפשרות הזו נוספה, גוגל... View Post
היי ממברס, רוצים חוויה קסומה? ✨ אתם יכולים לזכות בזוג כרטיסים לפרמיירת הסרט הקסום של השנה Wicked: For Good 🎟 אז מה צריך לעשות?... View Post
מקור: LordLiron עדכוני תוכנה הם דבר שבשגרה, וככל שהמודעות הציבורית גדלה, ויותר ויותר צרכנים תוהים לגבי חשיבותם ושואלים "האם כדאי לעדכן?". רבים... View Post