- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago (Last edited 2 weeks ago ) in
נושאים כלליים- התכונה החדשה: המערכת תבצע סריקות עומק בזמן אמת על אפליקציות, קבצים וקישורים בדפדפן. בנוסף, היא עשויה לחסום העברת נתונים דרך USB כאשר המכשיר נעול ולמנוע הורדה אוטומטית של קבצים מצורפים בהודעות.
- ההשפעה על הביצועים: הבדיקות מראות כי רמת האבטחה הגבוהה הזו דורשת משאבי מערכת משמעותיים. משתמשים שנסיינו את הגרסאות המוקדמות מדווחים על האטה מסוימת בתגובתיות המכשיר, זמני טעינה ארוכים יותר לאפליקציות וצריכת סוללה מוגברת בשל הסריקות הרציפות ברקע.
- המחלוקת בקרב המעריצים: הקהילה חלוקה בדעתה. מצד אחד, משתמשים עסקיים ואלו החרדים לפרטיותם מברכים על המהלך. מצד שני, "משתמשי כוח" (Power Users) וגיימרים חוששים שהדבר יפגע בחוויית המשתמש החלקה ובמהירות המכשיר, שהיא סימן ההיכר של סדרות הדגל.
- שליטת המשתמש: סמסונג צפויה לאפשר למשתמשים לבחור את רמת האבטחה. כלומר, התכונה לא תהיה "חובה" ככל הנראה, אלא אופציה שניתן להפעיל או לכבות, מה שמאפשר לכל משתמש להחליט מה חשוב לו יותר – הגנה מקסימלית או ביצועים מקסימליים.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
נושאים כללייםכל פעם שאני שומע את המילה "שיפורי אבטחה" ברור לי שאכלתי אותה. מכשיר יהיה יותר דפוק, יותר מוגבל, לא מאפשר לעשות שום דבר. בקיצור כמו המכשירים של Apple. והנה הוא כל כך מאובטח שפרצו עכשיו למכשיר של רמטכ"ל (אני בטוח שיש לו תפוח כי בצה"ל הגבילו אותם למכשירים האלה). אז מה התוצאה ? רק השלילי. תודה על זה שהמכשיר שלי איטי יותר ולא מאפשר לי לגעת בו בשום צורה. אין כבר Root, אין רומים מקוסטמים, הגישה ל USB נחסמת. תענוג של מכשיר. בקרוב יחייבו אותנו לשדרג כל מכשיר שאין לו תמיכה, אתם תראו. כל חובבי האבטחה מצידי שילכו לתפוח ויעזבו את המכשיר שלי בשקט...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
נושאים כלליים