פיתה
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-22-2024 10:35 PM in
נושאים כלליים
✨️
היום יצא לי לראשונה להרגיש ולהשתמש בטלפונים האלה בחנות של סמסונג, אני מצרף את ההתרשמות שלי בנוגע ל2 מכשירים אלו:
1. איכות בנייה:
הטלפונים בשונה מגרסאות קודמות מרגישים איכותיים יותר ועמידים יותר, קודם כל סופסוף קיבלו עמידות לאבק שזה קריטי במיוחד לטלפונים כאלה וגם המסגרת איכותית יותר ומרגישה יותר פרימיום (אהבתי את המסגרת צבע סביב המצלמה בדגם הflip 6), מנגנון הקיפול שחייב לציין שקיבל דגש חשוב השנה עבר שיפור משמעותי, קשה להסביר במילים כמה זה כבר לא כל כך מורגש שזה מדהים לחוות, הfold 6 באופן די מוזר ומגניב מרגיש יותר קל מהflip 6, טלפון מדהים שהייתי רוצה מאוד לרכוש (אולי בעתיד🤞🏻).
2. תוכנה
התכונות שהוצגו באירוע השקה עבור דגמים אלו היא מרשימה מאוד (כנראה שהרבה מהתכונות יגיעו לדורות קודמים אבל ללא ספק במתקפלים יש להם שימוש ייחודי), ונוסיף על זה את העדכוני ל7 שנים הופך את הטלפונים לפרקטיים על אחת כמה וכמה.
3. מצלמות
בתור אחד שמחזיק בS23 ultra להשתמש בטלפונים האלה מרגיש ירידה באיכות, אך לדעתי לשימוש כללי ויומיומי בטלפון זה הרבה מעל הממוצע, ואני בטוח שעם המעבד AI שמוטמע בפנים ילך וישתפר עם השנים ויעמוד בסטנדרטים גבוהים.
4. סוללה
את זה לא היה לי דרך לאמוד, אך להבנתי מסקירות באינטרנט הסוללה של הfold 6 טובה מאוד ומאוד אופטימלית, אך למרות ההגדלה בקיבולת של הflip 6 הביצועי סוללה עדיין לא שיא.
מסקנות:
טלפונים מהממים, אם לפני כן אמרתי לעצמי שS23 ultra הוא מדהים אז היום חוויתי רמה וטכנולוגיה גבוהים ביותר, אני בטוח שיש בהם התפשרות בנקודות מסוימות, אך בעידן שבו משנה לשנה אין שינויים משמעותיים, טלפונים כאלה שלאט לאט מיישרים קו לסטנדרטים של טלפונים "רגילים" הופכים ליותר ויותר קורצים, אשמח לרכוש לעצמי אחד מהם בעתיד ולחוות את העולם שנפתח בין הידיים!! 😉
מקווה שנהניתם בקריאה🙏🏻✨️
4 Comments
יעןגוטן
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-23-2024 09:22 AM in
נושאים כלליים