- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2024 05:15 PM (Last edited 09-10-2024 04:05 PM ) in
נושאים כלליים**זוכים בפעילות**
ממברס, מוכנים לפעילות הבאה?
אלופים בפיצוח חידות? קבלו הזדמנות לזכות בכניסה לחדר הבריחה המטורף של סמסונג וגם ב-500 ₪ לקנייה באתר! 🎁
*מה אתם צריכים לעשות?*
לשתף אותנו בתגובה לפוסט זה - בדבר הכי קשה שהצלחתם לפתור/לפצח ואולי תזכו 🌟
*במה זוכים?*
8 הזוכים במקומות הראשונים יזכו בכניסה לחדר הבריחה הייחודי של סמסונג בתאריך 12.9 וגם ב-500 ש"ח לרכישה באתר סמסונג למי שישתתפו בחדר הבריחה!
*חשוב לדעת*
1. הפעילות בחדר הבריחה תתקיים במרכז הארץ בתאריך 12.9 בשעות הערב.
2. הזוכים שיגיעו לחדר הבריחה יזכו גם ב-500 ש"ח לרכישה באתר סמסונג.
3. הפעילות בחדר הבריחה תתקיים בקבוצות של ארבעה אנשים.
התחרות בתוקף עד ה9/9. נכריז על הזוכים עד ה-10/9.
בהצלחה לכולם!!!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-07-2024 09:47 PM in
נושאים כללייםמדהים פשוט!
האמת שגם אני לפני שהצטרפתי לפה הרגשתי שאני היחיד שמתרגש מעדכונים(גדולים) וחוקר את עולם הטכנולוגיה,כמעט כמוך הייתי, לפני שהצטרפתי לפה,וכשהצטרפתי הבנתי שאני ממש לא היחיד,אפילו בגיל צעיר.
מבחינתי זכית!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2024 10:18 PM in
נושאים כללייםאין על הקהילה שלנו😊
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-06-2024 06:43 PM in
נושאים כללייםככה ישבתי במשרד עד שעות הלילה המאוחרות, עובר על שורות קוד ושובר את הראש, עד שלילה אחד, בזמן שדפדפתי במקרה בספר ישן, נזכרתי באמרה שלמדתי פעם: "לפעמים התשובה הכי מורכבת היא פשוטה."
הבנתי שהגישה שלנו הייתה מסובכת מדי. לקחתי נשימה עמוקה והתחלתי מההתחלה, מחפש פתרון הרבה יותר פשוט וגמיש. החלטתי לחשוב "מחוץ לקופסה" ולהכניס רעיונות חדשים - כמו שימוש בטכנולוגיות קיימות בדרכים שלא נועדו להן מלכתחילה.
כעבור כמה שבועות של עבודה מאומצת, פיתוח וניסויים - זה הצליח! הצלחנו לפתח פתרון פורץ דרך, פשוט לשימוש ועמיד בכל הקריטריונים. זה לא היה קל, ואפילו היו רגעים שבהם רציתי לוותר, אבל ההרגשה כשסיימנו? בלתי ניתנת לתיאור!
הלקח שלמדתי? שום אתגר הוא לא בלתי אפשרי כשנותנים לו מספיק זמן, יצירתיות והתמדה
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-06-2024 07:34 PM (Last edited 09-06-2024 07:35 PM ) in
נושאים כלליים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2024 12:16 AM in
נושאים כללייםהתוצאה הסופית - הצלחתי
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2024 02:19 PM (Last edited 09-08-2024 08:21 AM ) in
נושאים כללייםבהתחלה, הסברתי לה את כל הפיצ'רים בשעון במשך כמעט 3 שעות ברציפות. זה לא היה פשוט, כי לשעון יש המון פונקציות מתקדמות, וזה דרש הרבה סבלנות.
אחרי כמה ימים, סבתא שכחה כמעט הכל, והייתי צריך להזכיר לה שוב ושוב איך לתפעל את השעון.
זה בהחלט היה מאתגר להסביר כל פעם מחדש :).
בסופו של דבר הבנתי שצריך לשבת איתה שוב, לאט יותר ובאופן ברור יותר.
סבתא אפילו רשמה הכל במחברת, כדי שתוכל להיזכר לבד.
אחרי עוד כמה שעות של הדרכה, היא הצליחה לבצע פעולות לבד כמו מדידת לחץ דם, ECG, ואפילו שימוש במחוות מגע עם שתי אצבעות. זה היה תהליך לא פשוט, אבל לראות אותה מצליחה לבד בהחלט היה שווה את הכל!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2024 10:17 PM in
נושאים כללייםבהחלט מכיר את ההרגשה, לגמרי מאמץ את רעיון המחברת😆
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2024 08:21 AM in
נושאים כלליים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-07-2024 10:36 PM in
נושאים כללייםאבל אז החלטתי לשנות גישה. הבנתי שאם אני רוצה להתגבר על הפחד הזה, אני צריכה להתחיל לראות את עצמי לא דרך העדשות החברתיות אלא דרך היכולות שלי. החלטתי להתחיל בקטן – ניסיתי לתקן דברים פשוטים בבית, להשתמש במקדחה בפעם הראשונה. בכל פעם שהצלחתי לבצע משימה קטנה, הביטחון שלי התחזק. וכשלא הצלחתי? למדתי מזה, במקום לתת לעצמי לשקוע בכישלון.
לאט לאט, התחלתי ליהנות מהעבודה הזו. גיליתי שיש משהו מאוד מספק בלבנות משהו במו ידיי, לראות אותו קורם עור וגידים ולדעת שאני עשיתי את זה. זה נתן לי תחושה עצומה של עצמאות וכוח. ככל שעשיתי יותר, כך הבנתי שהגבולות שהצבתי לעצמי היו בעיקר בראש שלי.
כשהייתי צריכה עזרה, לא התביישתי לשאול שאלות. למדתי שזה בסדר להיות מתחילה, ושאין מה לפחד לשאול אנשים מנוסים יותר. זה היה תהליך של ניסוי וטעייה, ובעיקר של הבנה שכל צעד, גם אם קטן, הוא חלק מהלמידה שלי.
בסופו של דבר, הצלחתי לפצח את המחסום הזה בזכות שינוי המחשבה שלי, הנכונות להתנסות וההנאה שהתחלתי למצוא בעבודות האלה. זה הפך אותי לחזקה ובטוחה יותר בעצמי.
#פרצתי_את_מחסום_תקרת_הזכוכית (תרתי משמע) 💫
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2024 07:35 AM in
נושאים כלליים