Original topic:

סנאפשוט: קפלו 5 דברים לנסות עם הפולד 6

(Topic created on: 3 weeks ago)
114 Views
Digitai
Options
נושאים כלליים

image

ה-Fold6 מביא איתו מגוון אפשרויות שמשנות את הדרך שבה אני מצלם. בזכות היציבות שלו, המסך הגדול, והיכולת לעבוד בזוויות יצירתיות – כל תמונה הופכת לחוויה. הנה הדברים שאני הכי אוהב בצילום עם המכשיר, ויכולים לשדרג גם את הצילום שלכם.

1. שימוש בפולד כחצובה טבעית – המבנה המתקפל של ה-Fold6 מאפשר להעמיד את המכשיר ביציבות על משטחים שונים, ממש כמו חצובה. זה מושלם לצילום טיימלאפס, סרטוני וידאו, ותמונות בתנאי תאורה משתנים, בלי הצורך בציוד נוסף.

image
טיימלפס בלי להתארגן יותר מדי 

2. צילום בזוויות לא שגרתיות ובנוחות – היכולת לקפל את ה-Fold6 מאפשרת צילום מזוויות יצירתיות שקשה להגיע אליהן עם סמארטפון רגיל. בין אם מדובר בצילום מזווית נמוכה, מלמעלה, או מכל זווית אחרת, אפשר לשלוט בפריים בצורה קלה ונוחה יותר.

image
מתחת לעץ ומתחת לספסל בלי להתלכלך. 

3. צילום במסך גדול – אחד היתרונות המובהקים של ה-Fold6 הוא המסך הגדול והנרחב. עם שטח תצוגה רחב יותר, קל יותר לראות כל פרט בפריים לפני שמצלמים, לשים לב לרקע, ולוודא שהקומפוזיציה מושלמת כבר מהרגע הראשון.

image
לצלם בגדול

4. תצוגה כפולה לשיפור קומפוזיציה – ה-Fold6 מאפשר לצפות בתמונות שצילמתם לצד הפריים הבא בזמן אמת. זה אומר שאפשר לדייק את הקומפוזיציה במהירות ולשפר את הצילום הבא בהתאם לתוצאות שצולמו, כל זה בזמן שאתם ממשיכים לצלם.

image
 השוואת פריימים.

5. עריכה קלה וישירה על המכשיר – בזכות המסך הגדול והיכולת לעבוד עם עט ה-S Pen (אם יש ברשותכם), העריכה של תמונות הופכת לפשוטה ומדויקת. תוכלו לבצע תיקונים קלים, כמו חיתוך או התאמות תאורה, בלי לעבור למחשב.

image
לערוך בנוחות עם תשומת לב לפרטים הקטנים.

ה-Fold6 מביא איתו את כל היתרונות האלו ועוד, שהופכים אותו לכלי צילום עוצמתי וחווייתי. נסו את הטיפים האלו בפעם הבאה שאתם יוצאים לצלם, וגלו איך מכשיר אחד יכול לעשות את ההבדל. אני אהבתי 🫰

10 Comments
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה על השיתוף איתי היקר!
תענוג לקרוא את הפוסט וללמוד על כל הדרכים והתכונות שיש לנו לצילום במכשירים המתקפלים!
נושאים כלליים
שמע. אני נהנה מהאפשרויות הנ"ל, כמו שלא יכולתי לתאר.
נחום
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה איתי. נשמע מכשיר כייפי
נושאים כלליים
יותר כיפי ממה שתיארתי לעצמי 😊
Kfeer
Expert Level 5
נושאים כלליים
תענוג לקריאה👏👏
נושאים כלליים
תודה איש יקר!