Resolved! Solved

Original topic:

מסנן הספאם בקהילה יצא משליטה - והודעות זוכות להתעלמות

(Topic created on: 11-12-2025 11:23 AM)
253 Views
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים

כבר פוסט רביעי שאני מעלה ונמחק ללא הודעה מוקדמת כי הבוט החליט שהוא ספאם. לא משנה שהורדתי סימנים מיוחדים, קיצרתי היכן שאפשר ועשיתי ככל הניתן כדי שהוא לא יסומן כספאם. אם מנהלי הקהילה החליטו לצנזר ולהשתיק פשוט תכתבו את זה בפומבי כדי שלא אטרח. כי התסכול הגדול גם נובע מכך שאין עם מי לדבר! 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lior
Community Manager
Options
נושאים כלליים
היי חברים, קראתי את התגובות שלכם ומצטערת שזו החוויה שהמסנן ספאם מייצר. אנחנו נשקול להפסיק את הסינון האוטומטי כי זו לא הייתה המטרה של הכלי הזה.
תודה על הפידבק, דואגים לבדוק את הפוסטים שסוננו ולהחזיר איתם לקהילה ❤ 🙏

View solution in context

13 Comments
נושאים כלליים
אולי המסנן יותר נוקשה עם תוכן שנכתב ע"י AI.
Shlomo_d
Expert Level 5
נושאים כלליים
הוא לא משתמש בai כדי לכתוב עד כמה שהבנתי ממנו
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
נושאים כלליים

אני משתמש בה כדי לתמלל סרטונים. שהרי לא יעלה על הדעת שאשב ואתמלל סרטון בעצמי, זו עבודת פרך. לאחר מכן אני לוקח את התוכן ועורך אותו. אם אני מביא כתבות מאתרים אחרים אני מתרגם אותם ולאחר מכן עורך. הרי אי אפשר להביא ידיעות בלי המקורות שלהם. ואי אפשר להביא ידיעות משום מקום. מדריכים שאני מעלה לכאן אני כותב בעצמי. 

Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
נושאים כלליים

תוכן שכתבתי בעצמי. וכולם עושים שימוש היום בבינה מלאכותית. אין בזה שום בעיה או פסול. הרי בסופו של יום כולם מביאים תוכן מאתרים מסוימים עם מקורות וציונם. זה שלקחתי את הסרטון לבינה מלאכותית כדי שתתמלל אותו ולאחר מכן ערכתי אותו לא הופך את זה לתוכן שהיא יצרה. 

חוצמזה, שגם פוסטים שכתבתי מילה במילה צונזרו. 

letsgo_123
Active Level 9
נושאים כלליים
קרה לי גם לפוסט שלא כתבתי בעזרת ai...
הוא היה על זה שביום שישי היה התאריך שבו לפני שבע שנים יצאה הגרסא הראשונה של One ui והוא נמחק...
אולי אני כותב כמו gemini🤣
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
נושאים כלליים
ברור לי שזאת סוג של עקיצה (לא מוצלחת במיוחד יש לציין)

בעבר עסקתי בכתיבה מקצועית, ואולי התרגלו פה בקהילה לתוכן מלא בשגיאות כתיב וניסוח כך שכל תוכן אחר ישר זוכה ללעג של "כתבת את זה בצ'אט GPT."

די עלוב יש לציין.

מיותר לציין שבינה מלאכותית כותבת כמו בני אדם, ולא בני אדם כמוה. כי היא אומנה על כתבות שנוצרו 100 אחוז בידי בני אדם (אולי אפילו על כמה שכתבתי בעצמי)
letsgo_123
Active Level 9
נושאים כלליים
דיברתי על עצמי 😊
גם לי מחקו פוסט שהשקעתי בו המון...
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
נושאים כלליים
כן אני יודע. הגבתי למי שעקץ פה למעלה כי אין לו משהו חכם יותר להגיד.
ברור לי שהמסנן לא עובד כך, וברור לי שהפוסט שכתבת, לא נכתב בידי מודל כלשהוא אלא בידך. ועל זה התסכול הגדול.

בדרך לחסום ספאם שבאמת היה פה בתקופה האחרונה, דפקו לגמרי את השיטה.

תהיה ממבר נחמד, תעזור לאחרים, תן לייקים. אבל לכתוב פוסט? סתום ת'פה.
letsgo_123
Active Level 9
נושאים כלליים
צודק, באמת מתסכל