Original topic:

השבוע לפני שבע שנים הושקה הגרסא הראשונה של One ui!

(Topic created on: 3 weeks ago)
95 Views
letsgo_123
Active Level 9
Options
נושאים כלליים

ניסיתי להעלות את הפוסט הזה כבר ביום שישי אבל לא הצלחתי להעלות אותו כיוון שכל פעם זוהה כספאם ונמחק... 
מקווה שתהנו😊

בשבוע שעבר, (ו') לפני שבע שנים, One UI 1 נולדה לעולם, אז הנה סקירה קצרה על כל גרסאות הone ui לדורותיהם.

image

האבולוציה של One UI היא סיפור על העברת כוח לידיים שלנו:

ההתחלה (גרסאות אחת עד שתיים): קיבלנו נוחות. סוף סוף אפשר היה להגיע לכפתורים. מצב חושך הגן לנו על העיניים, ומקליט מסך מובנה חסך לנו אפליקציות צד שלישי. סמסונג התמקדה בשימושיות בסיסית.

ההתבגרות (גרסאות שלוש עד ארבע): קיבלנו יופי והתאמה. הממשק הרגיש יוקרתי יותר (אפקטי טשטוש), ועם "פלטת הצבעים" (Material You) ב-UI 4, הטלפון התחיל להרגיש שלנו. הוא לבש את הצבעים שבחרנו.

השליטה (גרסא חמש): קיבלנו כוח. One UI 5 היה קפיצת מדרגה. הוא נתן לנו שליטה מלאה על מסך הנעילה (פונטים, ווידג'טים) ושדרג את האוטומציה עם "מצבים ורוטינות". הטלפון התחיל לעבוד בשבילנו.

הבינה (גרסאות שש עד שמונה): קיבלנו אינטליגנציה. עם Galaxy AI ב-UI 6.1, הטלפון הפך לעוזר חכם. הוא מתרגם שיחות חי, עורך לנו תמונות (Generative Edit), ומחפש כל דבר שנעגל על המסך. UI 7 רק מעמיק את זה עם AI מובנה בכל פינה.

ב-7 שנים, One UI הפסיקה להיות רק "דרך" להשתמש בטלפון, והפכה להיות הכלי שבאמצעותו אנחנו יוצרים, מתקשרים ומנהלים את חיינו.

ספרו איזו גירסא אתם הכי אהבתם😊

image
מקור: Samsung 

7 Comments
נושאים כלליים
אני זוכר מאוד לטובה את One UI 5 כשהגיע אל ה-Galaxy S22 Ultra שהיה לי, העדכון היה מלוטש מאוד, חף מבעיות וממש נהניתי ממנו.

מה שכן, כדי לדייק, שגרות היו עוד לפני כן, בהתחלה זה היה נקרא Bixby Routines שלא חלק שום קשר עם ביקסבי מלבד השם.

כיום אני עם One UI 8, שהוא עדכון מלוטש ונהדר אחרי One UI 7, ואני מאוד מחכה ומצפה לעדכון One UI 8.5!

תודה על השיתוף 🙂
letsgo_123
Active Level 9
נושאים כלליים
תודה על התיקון🙏
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 5
נושאים כלליים

one ui 5 היה מבחינתי שלימות! בפרט התפריט הנגלל שכעת הפך ללא נוח וכולי תקווה שיתוקן בעדכון הבא. 

בהחלט פוסט מצוין ואינפורמטיבי - ותודה שבסוף עלה. 

letsgo_123
Active Level 9
נושאים כלליים
תודה רבה🙏
משתנש
Active Level 9
נושאים כלליים
פוסט נהדר ידידיה.
כל הכבוד!
קראתי כבר פעמיים.
Nehoray_S
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה על הפוסט!
אני מאוד אהבתי את One UI 5, הגיע מצבים ושגרות (למכשירים שלא היה בהם ביקסבי) וזה ממש שינה לי את החיים.