Original topic:

הקאמבק של LG? רשמה פטנט על מסך נגלל

(Topic created on: 10-14-2024 08:20 PM)
141 Views
LordLiron
Options
נושאים כלליים
image
מקור: The Verge

סמסונג מייצרת מזה שנים מכשירים עם מסכים מתקפלים, אך אף אחד מהם לא עם מסך נגלל. 
לפני פרישתה של LG מתחום הסלולר ב-2021, חשפה LG את כוונתה לייצר מכשיר עם מסך נגלל, ואפילו היה אב טיפוס נחמד מאוד. מאז מאוד חשקתי במכשיר שכזה. עם הכרזתה של LG על פרישה מהתחום, לא נראה שנעשה הרבה מצד יצרניות אחרות לקדם את הדברים. 

image
מקור: tgspot

בשלב הזה נראה כי LG מוכנה לרשום מסך נגלל כפטנט והשאלה היא למה? האם היא מתכננת לחזור לייצר טלפונים או שמא למכור שימוש בפטנט הזה עבור יצרניות אחרות? הזמן יגיד. 

ובניתיים, שתפו - האם הייתם רוכשים מכשיר עם מסך נגלל? 
אני בהחלט חושב שזה מעניין! 

🔗 מקור
11 Comments
נושאים כלליים
בהחלט מעניין, אבל כרגע זה נראה מרושל, לפחות לדעתי.
יכול לפתור בעיות רבות, כמו הקמט שיש במכשירים מתקפלים.
תודה על הפוסט ☃️
נושאים כלליים
גם מתקפלים אחרים היו מרושלים בהתחלה, עם הזמן זה משתפר, אבל צריך להתחיל ממשהו.
נושאים כלליים
ברור, ככה זה חידושים טכנולוגיים ושמח שמתכוונים לעשות את זה!
DANI_M
Expert Level 1
נושאים כלליים
ללא ספק יהיה מעניין מאוד אם LG תחזור לשוק הטלפונים החכמים במיחוד היום שיש עוד יותר תחרות ועוד טכנולוגיות שהתפתחו.
אני זוכר לטובה את הפאלפונים של lg לא היה ברשותי אחד מהם אבל היה למכרים סביבי והיה להם תכונות מעניינות וחדשות בזמנם עד הפרישה.
כזכור לפני הפרישה של lg היא הוציאה את המכשיר LG Wing אומנם לא מכשיר
נגלל או מתקפל כמו הפאלפונים שאנו מכירים היום אך פאלפון עם תכונות מיוחדות ובתצורה שונה והמכסיר הזה כבר יכל להעיד על יכולות של lg לחדש ולבלוט בשוק, מעניין מאוד איזה חברה בעתיד תשלוט בתחום של הפאלפונים הנגללים ומי תכריז על המכשיר ראשון.

מסך נגלל זה מעניין מאוד, ישנם עדו חברות שעובדות על טכנולוגיה לייצר פאלפון עם מסך נגלל, אבל אני מניח שהעלות שלו תיהיה יקרה והמכשיר יהיה פחות עמיד לכן אני לא חושב שאקנה מכשיר כזה, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד 😅 עם הטכנולוגיה של היום שכל דבר מתפתח ומשתנה באופן מדהים יכול להיות שמכשירים כאלו מיוחדים יהיו חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו.
נושאים כלליים
רוב המכשירים של lg היו כישלון, הרבה בעיות בלוח האם, אבל הם אכן היו מנסים דברים חדשים וזה גם טוב לתחרות בתחום.

ה-lg wing היה גם התנסות נחמדה של lg, אבל בפועל עד כמה זה היה שימושי? מוטל בספק.
DANI_M
Expert Level 1
נושאים כלליים
לא היה שימושי בכלל אבל עם תכונות נחמדות בתכלס זה היה גימיק נחמד ולא יותר מזה וכמו שציינתי הראה באיזשהו צורה את הרצון של lg להתקדם ולבלוט בשוק.
omarrrrrrrr
Active Level 5
נושאים כלליים
מסך נגלל היה החלום שלי מהימים של נוקיה. ץ׳
NehorayS
Expert Level 5
נושאים כלליים

נשמע מעניין,אני קודם הייתי הולך לנסות אותו ואחרי זה הייתי שוקל לפי המחיר.

תודה על השיתוף!

איתמר90
Active Level 5
נושאים כלליים
זכור לי שראיתי רעיון כזה של מוטורלה לפני כמה חודשים כו אפילו שנה,אולי לא מסך נגלל אבל בעצל מסך גמיש שיכול גם להגלל,נשמע מהפטנטים שאנשים ירצו לקנות בשביל לסקר,כי זה לא באמת שימושי,עד שתגלול את הטלפון שלך בחזרה למצב שתוכל להשתמש בו,וגם לא בטוח שזה יהיה יותר נח בתור גוש כשאתה מסתובב איתו בכיס.נראה איך זה יהיה באמת