Original topic:

המפגש הראשון שלי עם סדרת ה-Galaxy S26!

(Topic created on: 02-26-2026 05:16 PM)
425 Views
LordLiron
Options
נושאים כלליים

image
סדרת Galaxy S26 Ultra. צבעים: לבן, כחול, סגול, שחור

לפני כשבוע התרחשה פגישה סודית של כמה וכמה אנשים ואנחנו השגרירים כדי לחוש את הסדרה החדשה, הלוא היא S26. נחשפנו למכשירים החדשים בליווי של הדרכה וכמה קינוחים, ואז שלחו אותנו לדרכנו (באותו מתחם כמובן) לבדוק אותם יותר לעומק ולהתנסות בתכונות החדשות. 

אני כמובן לקחתי לידיי את הכחול המדהים (סוף סוף מושק כזה בארץ לסדרת ה-S) והתפלאתי מיופיו המשגע. 

image

image

image

הסדרה החדשה הושקה בצבעים: כחול, לבן, שחור וסגול. האמת שכולם יפים, כולם מדהימים (אבל במקרה שלי יש מנצח אחד💙)

image

באירוע המיוחד הזה יצא לי להתנסות באופן אישי עם התכונה החדשה שנקראת Privacy Display. סמסונג בעצם שילבו במסך שלהם טכנולוגיה מעניינת שיכולה לסייע לנו בפרטיות, ולגרום למסך להיות מושחר מצידיו ומעליו, כך שלא יוכלו לראות את תוכנו, ואני חייב לציין שזו בין התכונות הכי שוות שיצאו בשנים האחרונות במכשיר סמארטפון. 
מלבד זאת, סמסונג הגדילו את הצמצם במצלמה, כך שנקבל תמונות חדות וברורות יותר בזכות העובדה שיותר אור נקלט בחיישן, מה שמשפר גם את צילום הלילה שלנו באופן משמעותי. לטובת העניין, סידרו לנו חדר חושך מצוין! 

image
צולם באמצעות Galaxy S26 Ultra 

image
צולם באמצעות Galaxy S26 Ultra 

בין היתר, קיבלנו תדריך מצוין על התכונות החדשות ועל השיפורים בדגם המצוין הזה. היה מעניין מאוד! 

ה-Audio Eraser פועל כעת גם בסרטונים צד שלישי, כמו בסרטוני YouTube. 

image

image

image

image

image

אחרי שהתרגשנו מסדרת הדגל החדשה, נחשפנו כמובן גם לזוג האוזניות החדשות - Galaxy Buds4 & Buds4 Pro. האוזניות נראות כמו שדרוג רציני מהדור הקודם, הקייס שלהן יוקרתי, נוח ופרקטי. פשוט יצירת אומנות. 

image

image

image

וכאן הגיע לסיומו יום נהדר של טכנולוגיה טובה, מעניינת, מתקדמת ויפה. 

אשמח לשמוע מכם מה אהבתם בסדרת ה-S26 החדשה ועל האוזניות החדשות, וכמובן תכתבו לי באיזה צבע בחרתם! 

image

image

21 Comments
משתנש
Active Level 10
נושאים כלליים
לעניות דעתי ההבדל בין המכשירים בשימוש יומיומי כמעט ולא מורגש.
והמכשירים הללו כבר בעוד 11 חודשים, (ינואר 2027) לא ייחשבו "לחדשים".

תודה על השיתוף לירון!
נושאים כלליים
אני מעדיף להסתכל על כאן ועכשיו ולא על מה יקרה בעוד שנה מהיום.
כל דבר חדש הוא בסופו של דבר כבר לא יהיה חדש.

בכיף.
משתנש
Active Level 10
נושאים כלליים
גישה מעניינת לירון.😊
אני פשוט חושב שחדשנות אמיתית צריכה להצדיק את עצמה בביצועים, לא רק בתאריך היציאה.
כשמכשיר מרגיש אותו דבר ביומיום ה"חדש" הוא רק שורה בחשבונית.
אבל היי, כל אחד והתעדוף שלו!
נושאים כלליים
לבקש חדשנות זה קל, היישום קצת יותר קשה.

מלבד זאת, חדשנות לא חייבת להתבטא רק במספרים, ה-Privacy Display זו חדשנות, וחדשנות טובה!
משתנש
Active Level 10
נושאים כלליים
אבל אני מסביר לך לירון היקר,
שאני כצרכן הקושי של היצרן ליישם חדשנות פחות רלוונטי מהשאלה האם המוצר הסופי באמת מעניק ערך חדש בשימוש.
נכון, ה-Privacy Display זה תוספת נחמדה אבל זה לא משנה את העובדה שברוב הזמן המכשיר מרגיש ומתנהג בדיוק כמו קודמו.
הכאן ועכשיו הזה שצינת, אני באופן אישי מעדיף לשלם על שיפור שמרגישים בידיים, ולא על הישג טכני שצריך להתאמץ כדי להצדיק.
ברכה והצלחה ❣️
DANI_M
Expert Level 5
נושאים כלליים
ה Audio Eraser המשופר פשוט מטורף !
כיף שיצא לכם להתנסות בסדרה החדשה ניכר שנהנתם! ותודה על השיתוף

ולגבי המפגש הכללי שלא היה, כנראה שנתראה ונפגש רק בהשקה הבאה אם בכלל 😅
נושאים כלליים
בהחלט מסכים שזה מטורף! זה פיצ'ר טוב שעכשיו אפשר להשתמש בו מעבר לעריכה.

חבל לי שלא היה מפגש ויצא לנו להיפגש, מקווה שכן ייצא להבא 😊
DANI_M
Expert Level 5
נושאים כלליים
מקווה גם 😊
Ariel323
Active Level 10
נושאים כלליים
תודה על הפרסום ועל המידע לא ידעתי בכלל שהaudio eraser פועל באפליקציות צד שלישי איך בעצם זה פועל ? והאם ידוע אם זה יגיע לסדרות ישנות כמו הs24?