Original topic:

הדלפה: גלקסי S25 אולטרה בעיצוב מעודכן עם פינות מעוגלות ומפרט משודרג

(Topic created on: 4 weeks ago)
123 Views
APhoto4u
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים
עוד הדלפה על מכשיר הגלקסי S25 אולטרה המציגה עיצוב חדש שכולל פינות מעוגלות לעומת הקצוות החדים בדגם הקודם. 

image

בנוסף, המצלמות האחוריות עשויות להיות מסודרות מעט אחרת, אך שיפור עיקרי צפוי במפרט הטכני, עם ביצועים חזקים יותר.

קולטים שאנו כחודשיים לפני אירוע ההשקה הרשמי 🎉

לינק לכתבה: 

18 Comments
oriel
Expert Level 1
נושאים כלליים
אוי לא, הוא נראה בול כמו הקודם...והקודם של הקודם קודם
Anonymous
Not applicable
נושאים כלליים
אין מה לחדש בעיצוב.
רק אם עושים יותר דק. מעלימים את החור של המצלמה
oriel
Expert Level 1
נושאים כלליים
בטח שיש! תמיד שאני שם את הסמארטפון על השולחן הוא מתנדנד לי שיעשו את המצלמות שיהיו מאוזנות
Anonymous
Not applicable
נושאים כלליים
בגלל העדשות לא עשו עדשות יותר דקות.
טלקו
Active Level 1
נושאים כלליים
לא רואה שום סיבה וטעם לרכוש אותו. אני מצטער שקניתי את האולטרה 24. מה שווה כל ה ia כשכלום לא עובד בעברית? ממש מעצבן שסמסונג סרוחה מאחורי אפל בעניין הזה. אני שוקל ברצינות לעבור לאפל בגלל זה. נמאס לי שלא סופרים אותנו.
Anonymous
Not applicable
נושאים כלליים
אתה חושב ש Ai באפל יעבוד בעברית? אישית יש לי אפל וסמסונג. עם ההגבלות של אפל לא הסתדרתי. ולכן מסרתי את הטלפון לאחיין שלי.
כל עוד אין הקלטת שיחות באפל לא עובר אליהם וחייבים להוריד מלא הגבלות אולי אעבור אליהם
טלקו
Active Level 1
נושאים כלליים
יש הקלטת שיחות באפל. פתחו את זה בעדכון האחרון. לאחים שלי יש אפל ויש להם הקלטת שיחות מובנה. לגבי ה ai. כן, אם סירי עובדת בעברית, אין שום סיבה שהם לא יתפעלו גם את ה ai בעברית. בניגוד לסמסונג, אפל כן סופרים את הלקוחות שלהם, וזה מרגיז ממש.
Ariel323
Active Level 8
נושאים כלליים
גם באפל אין עדיין ai בעברית
בסמסונג הai לפחות עובד חלקית כל הסיכום טקסט וכל מיני דברים קטנים, נכון מעצבן אבל מקווה שזה יגיע מתישהו
טלקו
Active Level 1
נושאים כלליים
זאת הבעיה, המתישהו הזה נמשך כבר כמה שנים ואין צפי בכלל ל'אם' ומתי זה יהיה מוגמר. גם על ביקסבי אמרו שזה בתכנון, ונראה שסמסונג בכלל נטשה את הפיתוח של ביקסבי. אני לא ראיתי שה ai בסמסונג עובד חלקית.