Original topic:

הגרסה הבאה של אנדרואיד נחסמת להורדה מחנויות צד שלישי במכשירי סמסונג?

(Topic created on: 07-29-2024 08:00 AM)
289 Views
Lionma
Active Level 3
Options
נושאים כלליים
חשוב לי מאוד לציין שאני משתמש במכשירי סמסונג מאז ילד, אני בן 41 היום.
אם תבוטל הגישה לאפליקציות צד שלישי, אני כנראה לא ארכוש מכשיר סמסונג נוסף. נראה ונשמע כמו להגיד ללקוחות שלכם אתם יודעים מה תלכו לקנות אייפון אם לא טוב לכם, אנחנו עושים המון כסף ואנחנו צריכים עוד... אז כן רבותיי, בפעם הבאה אעדיף לרכוש אייפון,כלומר אם המגמה היא לסגור יותר ויותר כל שנה את מערכת ההפעלה המשוחררת ביותר בעולם, אז כבר עדיף לעבור לחברה שבדרך לאפשר דווקא הורדות מחנויות צד שלישי וזאת לא שאלה של כסף, אני את הנאמנות שלי למוצר מוכיח מעבר לכל ספק. 
השאלה היא אם סמסונג חושבת אותו דבר עלינו הלקוחות שלה האם היא באמת תעשה לנו את זה, בעלי מערכת ההפעלה המשוחררת בעולם? 
אני מעוניין לדעת אם סמסונג תשאיר את זה כתכונה לבחירה או כהגנה נרחבת בכל המכשירים?
אם למישהו יש מושג מה הסיפור הזה וחושב כמוני או חא שימו תגובה, תגידו את שעל ליבכם, תרימו לייק ואל תשכחו אין סיבה לתקן את מה שעובד, 
 That goes for you too samsung
17 Comments
sol7
Active Level 1
נושאים כלליים
אין סיכוי שיחסמו את זה, גם אם כן, זה ישתנה.

באייפון זה היה אסור ועכשיו בעדכון החדש זה אפשרי מצד שלישי, בגלל פסיקה באירופה.

אני לא חושב שיש למה לדאוג לגבי זה כי לדעתי הם לא יחסמו את זה
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
אז למה אפיק משכה הבוקר את פורטנייט מהחנות של סמסונג?
נושאים כלליים
כי יש תכונה שבברירת מחדל חוסמת התקנה של אפליקציות חיצוניות
אפשר לבטל את זה
0 Likes
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
אם אין מה לדואג מזה למה שהיא תמשוך את האפשרות להתקין משם. כשהיא יודעת שכל התקנה כזו עם פוטנציאל קנייה בתוך המשחק הולכת לפח, כשהיא מושכת. כדאי לדעתי שתקרא את הכתבות על העניין קודם.
sol7
Active Level 1
נושאים כלליים
אני לא יודע, אבל כל העניין של לעשות הכל בדרך שאתה רוצה בטלפון שלך, גם אם זה להתקין אפליקציות מחנויות צד שלישי, זה הלב של אנדרואיד.

אם הם יחסמו את זה אז לדעתי זה יגמר באותו סיפור כמו אפל, ואפל הפסידו בסיפור הזה לאחרונה
0 Likes
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
מצד אחד זה נושא המונפול, שלא ממש קיים במכשירים של סמסונג כי יש שתי חנויות מובנות. ואם הפ יחסמו את הם כבר לא יחזירו את זה אלא רק יפתחו בשביל זה תפריטים מיוחדים. לדעתי לפחות. אם הם החליטו להיות אפל, אז החל מהשנה הבאה אני ארכוש אייפון כבר, זה די דפוק לקום ולגלות את זה רגע אחרי שרכשת פולד 6
0 Likes
sol7
Active Level 1
נושאים כלליים
אבל רגע, אפל תמיד היו כאלה אבל הייתה פסיקה באירופה לפני כמה חודשים, ועכשיו אתה כן יכול להוריד מצד שלישי.

זה למה לדעתי סמסונג לא תעשה את זה, כי הם בטוח יפסידו, כמו אפל
0 Likes
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
עם סמסונג מאז גלקסי אס 1, ובפעם הראשונה קניתי מכשיר במחיר עצום מסמסונג רק כדי לגלות שהולכים לסגור לנו את המכשירים הרמטית בקרוב? איזה חוצפה, לא שילמתי 7000 שקל כדי שתגידו לי מה מותר לי ולא מותר לי להוריד! איזה חצוף זה לעשות משהו כזה ולדרוש במקביל מחיר של רכב על מכשיר!
0 Likes
sol7
Active Level 1
נושאים כלליים
שום דבר עדיין לא רשמי, הכל בסדר בינתיים🙏