Original topic:

סמסונג באדס 3 פרו »»סקירה«« Samsung Buds 3 pro

(Topic created on: 09-22-2024 01:59 PM)
876 Views
DANI_M
Expert Level 1
Options
מוצרים לבישים

סקירה על האוזניות
Buds 3 pro - באדס 3 פרו 

image
סקירה -באדס 3 פרו - Buds 3 pro

הנושאים המרכזיים שנגעתי בהם בסקירה:
● הקדמה
● עיצוב ופרקטיות
 ● תפעול ושליטה
● שיפורים וחידושים (AI)
 ● איכות צליל והשמע
● כללי (מה באריזה, מחיר וכו')
● חוות דעת אישית וסיכום

הקדמה:

כפי שכנראה שמעתם, ב-10 ביולי השנה, הוכרזו באירוע ה-Unpacked של Samsung שני דגמי אוזניות אלחוטיות: ה-Galaxy Buds 3 וה-Galaxy Buds 3 Pro. למרות הסערה שהתעוררה סביב נושא הריקול, שגרמה לאכזבה בקרב רבים מהמשתמשים שהזמינו בהזמנה מוקדמת, וחלקם אף ביטלו את ההזמנה של דגם ה-Pro ונאלצו להתפשר על הדגם הרגיל – כשהאוזניות הגיעו לידיהם של אלה שהמתינו בסבלנות ולא ויתרו, ההתרגשות חזרה כמעט כמו ביום ההכרזה. במיוחד עבור מי שעקב אחרי ההדלפות, שהוסיפו עוד ועוד פרטים על העיצוב המרהיב והחידושים של הדגמים הללו. כך לפחות אני הרגשתי כשהאוזניות סוף סוף הגיעו אליי.😍

לאחרונה הבנתי שיש לי צורך באוזניות אלחוטיות מסיבות שונות, וכמו רבים אחרים, המתנתי להשקה המדוברת ומיד לאחריה הזמנתי את ה-Buds 3 Pro. אין לי ניסיון קודם כלל עם אוזניות אלחוטיות אחרות בשוק או מדגמים קודמים של באדס של סמסונג, אך אני שמח לשתף אתכם בחוות הדעת שלי עליהן ובסקירה לאחר שבועיים של שימוש מנקודת המבט שלי .

image
אבולוציית כל דגמי אוזניות הבאדס של סמסונג - למי שהתבלבל קצת בין הדגמים השונים או רוצה קצת סדר. וכעת 2024 דגמי האוזניות באדס 3 ובאדס 3 פרו

עיצוב ופרקטיות

מראה חיצוני ועיצוב כללי של האוזניות:

כבר במבט ראשון שמים לב בצורה ניכרת וגלויה לעין שהאוזניות קיבלו עיצוב חדש ושונה לחלוטין מהדורות הקודמים - השנה האוזניות באדס 3 ובאדס 3 פרו קיבלו רגל ששינתה את עיצוב האוזנייה לחלוטין, מה שעשוי גם לשפר את איכות השיחה עם הצד השני שכן המיקרופון למעשה קרוב יותר לפה כדי לקלוט בקלות רבה יותר את עיקרי הדיבור בזמן שיחה/הקלטה.
העיצוב מרשים ביותר ולדעתי בעל מחשבה רבה ועמוקה לפני פיתוחו ולא סתם "העתקה" מהמתחרה.
באופן אישי אני חושב שראש האוזנייה בולט מידי החוצה, ובמבט מלפנים על מישהו שמרכיב את האוזנייה זה נראה קצת מוזר. גם בעת שכיבה במיטה עם צד האוזנייה בכרית מורגשת הבליטה ונוצר תחושה לא נוחה.

רגל האוזנייה -

צורת רגל האוזניה - צורת רגל האוזניה היא מין טרפז זוויתי עם נפח וקווים חדים בנוסף, לצורה הזוויזית הזו ישנו קו בולט בחלק החיצוני שאף הוא מוסיף לעיצוב. הוא גם מסייע בעת מחווה החלקה לצורך תפעול האוזניה שאדבר עליהם בהמשך. נורת הלד הצרה לאורכה של גבעול האוזנייה יחד עם הפינות החדות של קווי המתאר של גבעול האוזנייה מעניקות לאוזניות עוד יותר מראה פרימיום ויוקרתי.

image
צורת רגל האוזנייה

* בניגוד לאוזניות אחרות בשוק שחלקם יש רגל אוזניה בצורה עגולה (סימטרית מכל כיוון) המאפשר את הכנסת האוזנייה לקייס בכל כיוון ואז במידת הצורך להתאים את ראש האוזנייה לקייס בקלות. כאן מפני שרגל האוזנייה לא עגולה היא נכנסת לקייס רק בצורה אחת מסוימת מה שמקשה על הכנסת כשלא מסתכלים או בחושך, עם זאת עם הזמן מתרגלים ומחזיקים את האוזניה בצורה מסוימת ומכניסים בלי בעיה בייחוד כשיש גם תאורה שנדלקת בעת פתיחת המכסה שהיא מאירה לרגע את פתח רגל האוזנייה וכך נוח לראות את המיקום ואת הזווית של האוזניה שאנו רוצים להחזיר לקייס, מה שמדהים שכנראה זה לא במקרה - התאורה שעל האוזניות מופנית לכייון האוזנייה השנייה בקייס.

תאורת לד- ישנם כמה הבדלים מהמתחרות כמו הטאץ' הקטן שסמסונג הכניסה בדגם הזה שנותן בידול מיצרניות אחרות וזהו תאורת הלד ברגל האוזנייה. מעבר לכך שיש כאן דבר שמעניק יופי מיוחד ובידול לאוזניות אחרות בשוק, יש כאן דבר פרקטי הטמון בה - בעת חיפוש האוזנייה - נורת הלד תהבהב כדי שנוכל בקלות רבה יותר לאתר אותה בייחוד במקום חשוך וזה בנוסף לצליל שניתן להשמיע דרכה בדומה לסמארט טאג. כמו כן, התאורה שימושית גם בעת הכנסת האוזנייה למארז בחושך, מפני שתאורת האוזניות נדלקת ובכך מראה לנו את מיקום כניסת האוזנייה.

סגנון תאורת לד - ניתן לשנות את סגנון תאורת נורת הלד בין תאורה קבועה, מהבבת או תאורה הולכת ונעלמת, באמצעות האפלקציה, וניתן להפעיל אותה ע"י צביטה בו זמנית על שתי רגלי האוזניות כשהן מחוץ לאוזניים ולמארז הטעינה. החיסרון הוא שלאחר החזרת אוזנייה/ות למארז, תאורת הלד נכביתמולא תידלק אוטומטית כאשר נוציא אותן שוב, ולכן נצטרך לחזור על פעולת הצביטה בכל פעם מחדש וזה מאכזב כמו כן, הייתי מצפה שתהיה אפשרות הגדרה שתאפשר לתאורת הלד להידלק באופן קבוע שהאוזניות מחוץ לקייס או במצבים ותנאים מסויימים שנגדיר מראש, בלי הצורך להפעיל אותן מחדש בכל פעם ובדרך לא נוחה. וגם אופציה להפעיל את תאורת ההאוזניות בדרך נוספת דרך האפלקציה.

תאורה קבועה, הולכת ונעלמת ומהבבת

הבאדס 3 פרו לעומת הבאדס 3 מבחינת עיצוב:
העיצוב של שתי האוזניות זהה, עם הבדל יחיד: ראשי הסיליקון בקצה האוזנייה. ראשי הסיליקון אוטמים ומסננים רעשי חוץ באופן פסיבי, מה שתורם לבידוד טוב יותר של רעשי הרקע והסביבה, וגם מספקים תמיכה נוספת לאוזן כדי שהאוזניות יישארו במקומן ולא ייפלו.

image
הבדל עיצובי בין באדס 3 לבאדס 3 פרו (ראשי סיליקון)

עיצוב הקייס :

מכסה הקייס:
גם הקייס קיבל השנה עיצוב חדש ומרשים עם פתח מכסה שקוף לאוזניות הלבנות ומכסה שקוף-מושחר לאוזניות הכסופות.
המכסה השקוף מעבר לעיצוב נועד כדי שנראה את תאורת האוזניות שנמצאות בתוך הקייס. על המכסה השקוף של האוזניות מופיע הלוגו של סמסונג שלא בולט .

מרקםחיצוניות הקייס בעלת מרקם מבריק וחלק, בשונה מהדגם הקודם שהיה בעל מרקם קטיפתי ונעים למגע, אך בזכות המרקם החלק הוא מונע סימנים של לכלוך של טביעות אצבע על הקייס ועל האוזניות ובזכות המקרם הן גם קלות לניקוי.

צורה נוחות ואחיזה - בסיס הקייס קטום ונותן מראה שונה ולא ביצתי כמו חלק מהמתחרות ובזכותו ניתן להעמידו על השולחן לדוגמה (כנ"ל לגבי ראש הקייס הנותן גם מראה סימטרי) וגם נוח לאחיזה ובקלות ניתן לאחוז ביד אחת ולפתוח את מכסה האוזניות. אך מארז פחות נוח לנשיאה ולניוד מממקום למקום מפני שאין בו חריר קטן שדרכו יש אפשרות לחבר שרוך לנשיאה. הייתי שמח אם היו מוסיפים חריר כזה לכיסוי האוזניות, מפני שאופציית חיבור כזו תהיה יעילה למי שלא מסתובב עם כיסוי מגן שדרכו ניתן לחבר שרוך נשיאה.

image
בסיס קטום ומראה מבריק , ללא חריר להכנסת שרוך נשיאה.

• במרכז הקייס יש נורית חיווי שנותנת אינדיקציה על הסוללה וטעינה בצבעים אדום/ירוק ובתחית הקייס ישנם את כפתור הצימוד ואת מחבר הטעינה.

פנים הקייס:
כשפותחים את המכסה העליון של הקייס יתגלו צבעים שיעזרו לנו לשייך כל אוזנייה לאיזה צד היא שייכת - כתום לאוזנייה הימנית וכחול לאוזנייה השמאלית. הצבעים, כמובן, מסומנים גם בתחתית רגל של כל אוזנייה.

image
Gif של המארז להמחשה, המציגות גם את הצבעים שהזכרתי קודם,
(הצבעים קיימים גם ברצועת השעון וואץ 7 של שמסוסנג שיצאו באותה הכרזה)

* בשל עיצוב החדש של הקייס הטעינה ייתכן והוא יקשה מעט על הניקוי שלו בעת הצורך אך זה לא משהו קריטי כלל.

מנגנון ציר מארז הטעינה והמגנטים:
הפתיחה של הקייס מספקת, עם התנגדות טובה של הציר יחד עם המגנט, יש פה איכות חומרים גבוהה והרכבה ברמה טובה. הציר מספיק חזק שלא יסגר בעת הנחת מארז הטעינה כשהמכסה פתוח או בעת היפוכו של מארגז הטעינה.

כמו כן מגנט המכסה מספיק חזק ובסרטון מסויים שצפיתי בו. נראה שבעת הפלת מארז הטעינה המכסה לא נפתח וגם המגנט הפנימי של הקייס שמחזיק את האוזניות מצמיד אותן היטב במקום. המגנט מצמיד טוב גם בהיפוך הקייס כאשר המכסה פתוח ואף בנפילתן על הרצפה ובכך מונע את התפזרות האוזניות בעת נפילתן.

סרטון ההשוואה בין אירפודס לבאדס 3 פרו בעת נפילה הקייס: (סרטון מתוך טיקטוק)

* כנראה זה תלוי באיזה זווית האוזניות נופלות אז קחו את זה בעירבון מוגבל עם זאת זה שיפור מהדגם הקודם באדס 2 פרו שהאוזניות לא החזיקו את עצמם צמודים לקייס בעת היפוך המארז כאשר המכסה פתוח.

צבעים:
השנה הצבעים של האוזניות מגיעות בשני צבעים: כסוף כהה ולבן.
 (שני הצבעים יפים מאוד והתלבטתי באיזה צבע לבחור. מצד אחד לא רציתי את הצבע הלבן כדי לא להיראות כאילו אני משתמש באוזנייה של המתחרה, ומצד שני לא רציתי את הכסוף כי זהו צבע שככל הנראה יהיה יותר פופולרי. לבסוף החלטתי והזמנתי את הצבע הכסוף.)

• ישנו יתרון חשוב לכך שהאוזניות מוצעות בשני צבעים אם לך ולאישתך לצורך הענין יש צבעים שונים קח תוכלו להבדיל בינהם מעבר לכיסוי מגן שככל הנראה לא כולם ישתמשו. 

image
המחשה לצבעים של האונזיות לבן וכסוף

תפעול ושליטה:

ישנן אפשרויות שליטה דרך האוזניות על ידי החלקה, צביטה או נגיעה ברגל האוזנייה וללא שימוש במכשיר .
• על ידי החלקה מטה/מעלה נוכל להנמיך/להגביר את עוצמת השמע באוזניות.
• על ידי 'צביטה קטנה' - נגיעה בסגנון לחיצה - ברגל האוזנייה (נשמע מין צליל נקישה שנותנת לנו חיווי קולי שהפקודה התקבלה ואכן לחצנו) והמוזיקה תיעצר/תפעל .
• על ידי נגיעת לחיצה כפולה נוכל להעביר שיר קדימה או בלחיצה משולשת לחזור לשיר הקודם ל
ע"י לחיצה אחת בעת קבלת שיחה שהאוזנייה באוזן ניתן לענות לשיחה על ידי צביטה או צביטה ממושכת לניתוק .
• בכללי ניתן להגדיר ש'צביטה' תפעיל אפליקציה מועדפת כאשר האוזנייה באוזן.
• ובצביטה על שני אוזניות כשהן מחוץ לקייס והאוזניים תידלק האורות להב כפי שהזכרתי קודם.

*הפעולות של הגבר/הנמך עצור/נגן וכו' תפעלנה כאשר האוזניה תזהה שהיא באוזן על ידי החיישן.

image
המחשה למחוות החלקה והקשה לביצוע הפעולות שתיארתי למעלה.
מקור חלק מהתמונות/וידאו כמו זו בפוסט זה נלקחו מאתר סמסונג ומשמשות להמחשה בלבד. כל הזכויות שמורות לסמסונג,והן הוצגו בדף המכירה של המוצר:  https://www.samsung.com/il/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds3-pro-silver-sm-r630nzaailo/

ברגל האוזנייה ישנו קו עיצובי שתורם לא רק למראה הכללי ולעיצוב, אלא גם לנוחות השימוש במחוות ההחלקה שהוזכרו קודם לכן.

image
פס עיצובי לאורך רגל האוזניה שאף מסייעת בעת החלקה לצורך שינוי הוליום

שליטה קולית:

ישנם גם אפשרות תמיכה לשליטה קולית במוזיקה בלי צורך להפעיל את העוזרת הקולית ביקסי/גוגל ופשוט לו לתת פקודות כמו "השיר הבא" , "הגבר ווליום" "נגן או עצור מוזיקה"
* לא זמין בעברית (זמין באנגלית או קוריאנית)

מה שמדהים הוא שכל מכשיר של סמסונג גם שלא תומך בai, כשתחברו את מכשיר לאוזניות הוא יעבוד עם התכונה הזו כי הai נמצא באוזניות עצמם ומה שיותר מדהים שזה לא קיים באף אוזנייה אחרת" (לפחות לא מה שאני מכיר).

* כדי להשתמש בתכונה זו יש להפעיל אותה דרך אפלקציית wear --> הגדרת אוזניות כפתור --> בקרה קולית --> ולהפעיל את פקודות קוליות.

*כמובן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות או מוגבלות כאשר תתחברו עם סמארטפון שהוא לא של סמסונג.

image
פקודות לביצוע בשליטה קולית.

חיווי על מארז הטעינה:

בלחיצה על כפתור הצימוד נוכל לראות את מצב רמת הסוללה, כשרמת הסוללה מספקת תידלק נורת חייוי ירוקה, כשהסוללה חלשה נורית החיויי האדומה תידלק ומיד לאחר מכן תהבהב למשך זמן מה כל כ 2.5 שניות.
כדי להשתמש בכפתור הצימוד בתור כפתור צימוד, קודם יש לפתוח את מסכה האוזניות .
במצב טעינה הנורית חיווי תידלק במצב קבוע ירוק שהסוללה מלאה או אדום כהסוללה חלשה.

לפירוט נוסף יותר בעניין חיווי הטעינה דרך אתר סמסונג שפורסם בשבוע שעבר כאן בפוסט: 
image
תמונה עם פירוט הממחישה את סוגי החיווי סוללה/טעינה.

*קחו את הפירוט בתמונה בעירבון מוגבל מפני שלא קיים כלל צבע צהוב/כתום כם לפי הסטטוס הרלוונטי בנורית חיווי.

חידושים/שיפורים:

Ai - Artificial intelligence

השנה ולראשונה האוזניות מקבלות תמיכה בAi וכעת ונוכל לתקשר עם אנשים בשפה זרה או אפילו לשמוע הרצאות/פודקאסטים בשרה זרה ו- ונשמע ישירות בשפה שלנו.

* עברית לא נתמך
* יעבוד רק עם מכשיר שתומך בתרגום חי בשיחות.
* חלק מתכונות הai יגיעו דרך עדכון גם לדגם הקודם הבאדס 2 פרו.

שחזור חלקי שיחה:

חידוש נוסף של בינה מלאכותית הינו שחזור של חלקי קול שאבדו במהלך השיחה - מי שיצא לו לנהל שיחות עם אנשים שמדברים עם אוזניות שומע לפעמים שכמה אותיות/מילים 'נבלעות' ונעלמות ונשמעות פחות ברור בגלל הסינון רעשי סביבה, הבינה המלאכותית מגיעה כדי לשפר ולנסות לתקן את זה על ידי למידה של ניתוח קול ובזכות טכנולוגית ENC שמשתמשת במספר מיקרופונים כדי לזהות רעשי רקע באופן מדוייק יותר.

* ייתכן ולא כל התכונות יגיעו לדגמים הנ"ל.

סינון רעשים אדפטיבי:

יכולת להתאים את עוצמת סינון הרעשים בהתאם לסביבה וגם יכולת זיהוי לקולות של סירנות או אזעקות, כנראה שעל ידי זיהוי והתאמת עוצמת השמע בהתאם לצלילי הסביבה כדי שנוכל לשמוע אותם טוב יותר ובכך ישנו גם שיפור באיכות השמע גם בעזרת תכונת הזיהוי קול שמפחיתה אוטומטית את עוצמת השמע ומעבירה למצב סביבתי כאשר אתה מדבר, מה שמאפשר שיחה נוחה ללא צורך להוציא את האוזניות מהאוזן.

שיפורים:

• שיפור ברמת האטימות למים לדירוג של IP57 לעומת ip52 בדגם הקודם.

שיפור בסוללה - בזכות מבנה האוזנייה שגדל, גדל גודל הסוללה ולפי הנתונים והמפרט האוזנייה תספק 7 שעות סוללה ללא סינון רעשים ו6 שעות סוללה עם סינון רעשים פעיל - כשעה אחת יותר מהדגם הקודם.

וכמובן כל מה שציינתי קודם, השליטה קולית, ai , סינון רעשים אדפטיבי משופר וכו'.

האוזניות באדס 3 ובאדס 3 פרו בין היתר מציעות גם את תכונת Auracast שנכנסה לדגם הקודם הבאדס 2 פרו באחד העדכונים, עליה ניתן לקרוא בהרחבה בפוסט המפורט, המקצועי והמצוין של נדב ז"ל האגדי.
https://r2.community.samsung.com/t5/נושאים-כלליים/הסבר-מה-הוא-השירות-Auracast/td-p/14915083?src=Shar...

* ישנם שיפורים נוספים לבאדס 3 פרו כמו במגן רוח של האוזניות שגדל.

* קיים שיפור גם בזמן חיי הסוללה בהשוואה לדגם הקודם על פי המפרט הטכני, אך לא ציינתי ולא התייחסתי כאן בסקירה לנושא הסוללה מכיוון שקשה לאמוד באופן מדויק את זמן השימוש באוזניות.

איכות הצליל והשמע:
איכות שמע:
איכות השמע צלולה ונקייה ברמה גבוהה, במיוחד בשימוש עם שתי האוזניות. הצליל עשיר, חד עם בס עמוק ומרשים שאינו פוגע באיכות הצליל ולא צורם באוזן. בנוסף, ישנה הפרדה מצוינת בין הצלילים הגבוהים לנמוכים, מה שמעניק חוויית שמע מאוזנת ומדויקת.

איכות שיחה:

האזנתי להקלטות שיחות שביצעתי עם אנשים לאחר השיחה איתם. השמע מהמיקרופון של האוזנייה נשמע טוב ומנטרל רעשי רקע לחלוטין. הקול נשמע בבירור בזכות מגן הרוח ששוּפר, בזכות שלושת המיקרופונים ובזכות יכולות ה-AI.
כששוחחתי עם אנשים הפעלתי רעשי רקע חזקים ברקע, בין היתר הפעלה של שואב אבק, טלוויזיה על ווליום גבוהה וכו', ועדיין הצליחו לשמוע ולהבין מה שאני אומר ולנהל שיחה נורמלית כאילו דיברתי מהמיקרופון של הפלאפון עצמו. אולי הייתי צריך מעט ממש להרים את הקול כדי שהמילים שלי לא "ייבלעו" בתוך הרעש עם השואב אבק, ולפעמים לוקח איזו שנייה לאוזנייה לזהות את רעשי הרקע הלא רצויים ולנטרל אותם בהתאם לרעש בסביבה. כמו כן,אף אחד לא התלונן על איכות שיחה גרועה או משהו בסגנון, ואפילו להפך – נאמר לי ששומעים אותי טוב מאוד,וכל זה שביצעתי את השיחות באמצעות אוזנייה אחת בלבד!

בסך הכל איכות השמע טובה מאוד ואני מאמין שבעתיד היא תשתפר אף יותר בזכות עדכונים והai.

כללי:

תכולת האריזה:
האריזה מעוצבת בצורה מרובעת עם תמונת המוצר במרכזה יחד עם שם המוצר שמופיע מתחתיה.
בתוך האריזה תמצאו:
מארז טעינה.
זוג האוזניות.
כבל טעינה מסוג Type-C משני צידיו.
מדריך למשתמש.
וראשי סיליקון נוספים – במארז קטן יש שני גדלים נוספים של ראשי סיליקון להתאמה אישית טובה יותר לאוזניים: גדול (L) וקטן (S), כאשר הגודל הבינוני הסטדרטי (M) כבר מחובר לאוזניות.

דרך אפליקציית Wear של סמסונג תוכלו לבדוק אם גודל המתאמים סיליקון מתאימים לכם בצורה טובה.

image
תמונת המחשה לתוכלת האריזה.

כיסוי מגן לאוזניות
את הכיסוי שלי רכשתי באלי אקספרס, כיסוי "שקוף" כדי להנות מחיבור שאקל, לשמור עליהם מנפילה וגם כדי להשוויץ ולהתלהב מהיופי שלהם. אך בפועל הכיסוי שהזמנתי (מאלי אקספרס) לא שקוף לגמרי ונראה די עכור ומכער את העיצוב, כיסוי מגן בעל מראה מנוקד ודבק די גלוי שמטרתו שהכיסוי ישב טוב על מארז הטעינה .

מצרף תמונת קולאז של כיסוי האוזניות שהזמנתי שתבינו על מה דיברתי -

image
1. תמונה מרחוק- די שקוף אך לא לגמרי ונראה עכור.
2. אופציה לחיבור שאקל/שרוך לנשיאה.
3.מראה המנוקד שתיארתי.
4. דבק שאומנם חזק אך די גלוי ומכער את הכיסוי.

מי שמחפש כיסוי שקוף לגמרי, שיזמין את הכיסוי מחומר פלסטיק ולא כיסוי שעשוי מסיליקון שעלול בהמשך גם להצהיב .

נוחות והתאמה:
האוזנייה די קלה ולא מורגשת בזמן השימוש באוזן. נכון, צריך להתרגל אליהן קצת בהתחלה ולפעמים ישנה תחושה שהאוזנייה עומדת ליפול, אך אחרי שבוע של שימוש מתרגלים אליה ומבינים שהיא יציבה ולא נופלת גם בזמן ריצה/קפיצה/אימון/אכילה ואפילו בעת התכופפות, למשל כדי להרים חפץ שנפל או משהו כזה או אחר.

איכות חומרים, בנייה והרכבה:
איכות הבנייה הכללית טובה, ומארז הטעינה מרגיש מוצק, נוח לאחיזה ובעל נוכחות. האוזניות עצמן מציגות איכות בנייה מעט פחות מרשימה בהשוואה למארז, ככל הנראה כדי לשמור על קלות ונוחות בזמן השימוש. עם זאת, החוויה הכללית טובה, אך יש לציין שאיכות החומרים אינה גבוהה – הפלסטיק נשרט בקלות.

מחיר:
נכון להיום ולתאריך ההשקה המחירים של האוזניות ביבואן רשמי הם:
באדס 3 פרו - כ - 900₪
באדס 3 - כ - 650₪

* המחירים נכונים ליום תאריך העלאת הפוסט.

*שימו ♡ שבחלק מן מהרשתות ניתן להחיל קוד קופון ולרכוש את האוזניות בהנחה של 50₪ ובחלק מהחנויות המקומיות ניתן למצוא במחיר מעט נמוך יותר.

*ממליץ לעדכן באופן שוטף את המכשיר, את האפליקצית Wear ואת האוזניות כמו כן, ממליץ לבצע את הבדיקה שמיעה באפלקצייה על מנת לקבל את כל מה שהאוזניות להציע להציע.

תכונות כלליות נוספות:
• תומך בטעינה אלחוטית.

• חיבור חכם למכשירים מרובים - האוזניות מסוגלות להתחבר למספר מכשירים במקביל ולעבור בקלות ביניהם, מה שמאפשר לעבור משימוש בטלפון לשימוש בטאבלט בצורה חלקה.

תמיכה בשמע מרחבי 360° - לחווית האזנה משופרת. כנ"ל לגבי הקלטת וידאו- הקלטה וידאו עם תמיכה שמע 360°.

*בעת הקלטת וידאו שההגדרה פעילה ושני האוזניות באוזניים (יוצג בהקלטה תגית קטנה של 360° בדומה לתגית של hdr+)

חוות דעת אישית וסיכום:

בהחלט ממליץ לרכוש את האוזניות למי שיש לו את התקציב ורוצה ליהנות מאיכות שיחה ברמה גבוהה שהצד השני ישמע אותו בבירור,
עם התאמה טובה לאוזן שהאוזניה לא נופלת בקלות ובעלת עיצוב מרשים.

מי ששוקל לשדרג מהבאדס 2 פרו
למי שמחפש שדרוג בעיצוב או זקוק לתכונה ייחודית שקיימת ב-Buds 3 Pro ולא תתווסף בעדכון, הייתי ממליץ לשדרג.

יתרונות/אהבתי:

• עיצוב משופר ויפה עם תאורת לד שימושית.
• בסיס המארז קטום ומאפשר לעמידו בקלות.
• תפעול ושליטה נוחים ושימושיים באמצעות מחוות ופקודות קוליות.
 • חווית שמע סוחפת ואיכותית.
• איכות שיחה טובה בזכות סינון רעשים מעולה .
• התאמה ונוחות טובה.
 • עמידות בפני מים ואבק.

חסרונות/לא אהבתי:

• העיצוב הבולט של ראשי האוזנייות.
• תג מחיר מעט גבוה בעיקר בשל התחרות בשוק שמציעה טווח מחירים מגוון.
• חוסר אופציה להדלקה קבועה של תאורת האוזניות לפחות בשעות מסויימות או במצבים מסוימים.
 • אין חריר לחיבור שרוך נשיאה - (רק באמצעות כיסוי מגן)
אופציה להתחברות קבועה לאוזניות גם שהמכסה המארז סגור והאוזניות לא בשימוש - על מנת לאתר אותן בקלות ובמהירות יותר כדי לראות את רמה הטעינה בכל זמן נתון דרך ויידאט ודרך אפלקציית wear.
מארז האוזניות נוטה להישרט מהר ובקלות.

image
סוף סקירה מקווה שנהניתם לקרוא ומקווה שמי שהתלבט לגבי רכישה שלהם כבר לא מתלבט. 
**הפוסט נכון ליום העלתו וייתכנו שינויים/שיפורים עם עדכונים עתידיים.

* על אף שאני חובב ומעריץ את סמסונג, ומאחר שאין לי ניסיון רחב עם כל מגוון האוזניות בשוק, כולל דגמים קודמים של סמסונג להשוואה, ייתכן שנטיתי להחמיא לאוזניות הללו מעבר למה שהן מצדיקות ביחס למחירן או למתחרות. עם זאת, השתדלתי לשמור על אובייקטיביות, תוך התמקדות בחוויית השימוש האישית שלי ובהצגת התכונות והחידושים שהאוזניות מציעות, מנקודת מבט כנה ומאוזנת ככל האפשר.

פוסט זה נכתב על ידי , תוכן הפוסט וכל הזכויות שמורות ל DANI_M ©
19 Comments
נחום
Expert Level 5
מוצרים לבישים
וואו דני. איזו סקירה מקיפה. תודה!
DANI_M
Expert Level 1
מוצרים לבישים
תודה רבה נחום
NehorayS
Expert Level 5
מוצרים לבישים

וואו איזה סקירה,שאפו דני!

בהחלט רואים שהשקעת מזמנך זמן רב.

DANI_M
Expert Level 1
מוצרים לבישים
תודה רבה נהוראי,מעריך
Nivnaor32
Expert Level 5
מוצרים לבישים
סקירה מעולה!
נהנתי לקרוא, תהנה מהן.
תודה לך דני👌🏼
DANI_M
Expert Level 1
מוצרים לבישים
תודה לך ניב היקר.
Ariel323
Active Level 8
מוצרים לבישים
סקירה מעולה, ישלי אותן ללא ספק הן הכי טובות שהיו לי , כל הפיצרים שיש פשוט מוסיפים לחוויה
DANI_M
Expert Level 1
מוצרים לבישים
תודה רבה אריאל
APhoto4u
Expert Level 5
מוצרים לבישים
סקירה מקיפה ומעולה
תודה רבה