Original topic:

הצעה לתחרות

(Topic created on: 05-03-2023 07:41 PM)
290 Views
Ofernicus
Active Level 10
Options
מבצעים והטבות
בצבא, כשהייתי בטירונות, עשו לנו מבחן ירי לאחר מאמץ. בקורס חובשים עשו לנו מבחן החדרת עירוי אחרי מאמץ. היום, אני מוצא את עצמי שוב ושוב מנסה לצלם לאחר מאמץ, כשאני יוצא מחדר הכושר, והירח כל כך יפה, והידיים כל רועדות 😏

אז חשבתי לעצמי שזה צריך להיות האתגר הבא: "צילום לאחר מאמץ", כשהרעיון הוא לצלם כל מה שבא לכם, אבל רק לאחר שהתאמצתם ברמה שאתה מתנשפים, הידיים רועדות לכם, או שאתם בקושי עומדים על הרגליים - והכי חשוב, בקושי מחזיקים את הטלפון ישר 😏

וכמובן, אני מצרף תמונה להמחשה 😬
image

14 Comments
מבצעים והטבות
רעיון נחמד, אבל איך אוכפים דבר כזה? חחח
liad
Expert Level 3
מבצעים והטבות
אי אפשר לדעתי אולי לפעילות מפגש סמסונג 😆
מבצעים והטבות
כן, זו אופציה.
נחום
Expert Level 5
מבצעים והטבות
תוצאה נפלאה אחרי מאמץ!
NehorayS
Expert Level 5
מבצעים והטבות

רעיון נפלא!

oriel
Expert Level 1
מבצעים והטבות
מגניב הרעיון, אבל הפתרון לצלם במהירות תריס דיגיטלי גבוהה. אני עושה את זה המון בשביל להימנע מהטשטוש, במיוחד כשאני מצלם כשאני בתנועה, לדוגמה ממטוס או כשהאובייקט בתנועה, לדוגמה ציפורים או כשאני משתמש בזום.
Ofernicus
Active Level 10
מבצעים והטבות
אני מצלם הרבה דברים תוך כדי תנועה, אבל זה ממש לא אותו דבר כמו לנסות להחזיק את הטלפון יציב כשהידיים רועדות... זה לא עניין של תריס מהיר כי האובייקט זז, זה חוסר יכולת להחזיק את הטלפון במקום.
oriel
Expert Level 1
מבצעים והטבות
זה אותו דבר מנקודת המבט שלי (קורה בעדשת זום הרבה)
Ofernicus
Active Level 10
מבצעים והטבות
אני מצלם גם הרבה עם זום, ובתנועה (לדוגמא מהזמן האחרון - מטס יום העצמאות), וגם את הירח אני מצלם המון עם זום 100 של הטלפון - אבל אחרי מאמץ זה סיפור אחר לגמרי. ובקיצור - פשוט תנסה 😉