אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
שבוע טוב לכולם !בשקט בשקט ומאחורי הקלעים סמסונג תמיד משנה/מוסיפה לעיתים לצערי גם מורידה אך בעיקר מייעלת עם השינויים והתוספות הקטנות שמשפרים את חווית... View Post
ב OneUI 8.5 לשוק הסיני הופיע השבוע יישום מהעבר והוא Smart Manager שנעלם והפך ל Device Care. הוא מפוצץ בתכונות שלא מעט אנשים רוצים לראות אצלם כבר שנים.... View Post
אפשר שיהיה במצלמת אווטאר אפשרות לקבוע את המהירות שהדמות תילך מהר יותר או לאט יותר View Post
המשחק הזה נעלם מהגלקסי סטור אפשר שיחזירו את המשחק הזה View Post
כשטיילתי באוסטריה המהממת, הגעתי לאגם מקסים בשם Vorderer Gosausee. הגעתי לשם בול בשעת השקיעה, ממש ברגע השיא שלה. כשעשיתי בוק לאגם בשתי הדקות שהיו לי,... View Post
I request the addition of a S.T.E.M. Mode (Science, Technology, Engineering, and Math) in Samsung Notes. This mode would be toggleable in the settings... View Post
עדכון מרגש: Gemini הגיע לישראל - חוויה ראשונה ברכברק יום לאחר ההודעה המרגשת של חיים: ההודעה המקורית על הפעלת ג'מיני באנדרואיד אוטו מאתמול התישבתי... View Post
בסטודיו מאז העדכון 8.0 המספרים הפוכים View Post
ג'ימיני זמין כעת באנדרואיד אוטו קודם בארה"ב ויגיע בהדרגה למתשמשים כתבה מלאה... View Post
אני מנסה לעדכן את עדכון האבטחה של גוגל ונשאר על מאי 2025 לפני העדכון הייתי על ספטמבר? View Post