אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
זה לא בעיה מאתמול כבר יותר מחודש אני לא רואה שום הודעה של חברים בקהילה וזה גם לא תוקן היום כפי שמשהו כתב לי אשמח אם משהו יכול לעזור לי יש לי פליפ 7 View Post
ככה זה אצלי כבר חודש האם יש למשהו מידע מה זה אומר ? אני לא רואה שום הודעה מהקהילהתודה View Post
מישהו יודע מה לעשות? View Post
יש עיצוב חדש לג'ימיני ממש אהבתי. View Post
היי חברים👋🏼רציתי לעדכן אתכם על משהו שחיכיתי לו מזמן והוא סוף סוף כאן!Gemini הגיע ל-Android Auto, והבשורה הכי גדולה -בעברית. בזמן... View Post
מאז העדכון האחרון 8.5 יש תמונת נושא בכל אלבום יש דרך לבטל אותה לגמרי? View Post
האפליקציה לא זמינה אצלנו במדינה. יש דרך לשנות המדינה של חנות האפליקציות? מעדיף לא להוריד apk ולשמור על הטלפון נקי מאפליקציות צד ג View Post
עבדתי לילה מאתמול. כשסיימתי את המשמרת הלכתי לעשות סידורים כל היום עד הערב. זאת התוצאה. הכמות הסופית של היום היתה... View Post
משתמשים בכלי "בחירה באמצעות AI"? בשורות טובות! הכלי השתדרג בגדול.מכירים את זה שאתם באמצע סרטון ורוצים לצלם תמונות מסך, אבל עד שצילמתם החלק... View Post
שלום לכולם.כבר כמה ימים שמופיע לי בחנות של גוגל הסימן 1 כאילו יש איזשהי התראה/ומבצעים אבל שאני נכנס אין כלום. מציק לי בעין,איך מעלימים את זה? View Post